Magda Gessler zagościła na łamach 11.numeru dwutygodnika VIVA! W obiektywie Izy Grzybowskiej odmieniona restauratorka prezentuje się tak pięknie, jak jeszcze nigdy dotąd! W rozmowie z Krystyną Pytlakowską Magda opowiada o miłości, kolorach, smakach, które wypełniają jej życie i figurze, którą niedawno zyskała gubiąc 17 kilogramów!
Macie ochotę na pałacową, francuską kuchnię? Nic prostszego! Najpierw obejrzyjcie nasz materiał wideo, aby rozbudzić apetyt, a potem obierzcie kierunek na pałac w Nieznanicach! "Kuchenne rewolucje" Magdy Gessler zdziałały tam cuda! Zobaczcie sami.
Efekt piorunująco dobry? Tak, jeśli ekipa pracuje pod okiem Magdy Gessler. Okna pałacu w Nieznanicach dawno nie były takie błyszczące... Zobaczcie fragment "Kuchennych rewolucji"!
Byliście kiedyś w Nieznanicach? To zaledwie kilkanaście kilometrów od Częstochowy. To właśnie tu Magda Gessler przeprowadziła kolejne "Kuchenne rewolucje". Obejrzyjcie fragment odcinka.
Zobaczcie, jak "Namaste India" z restauracji o buraczkowych ścianach i smutnym wnętrzu przeistoczyła się w miejsce kolorowe, pełne życia i pachnące Indiami. Tego nie było w telewizji. Rewolucja w pigule tylko u nas!
Zobaczcie, jak metamorfoza restauracji Namaste India wpłynęła na gości i jej właścicieli. Hinduskie rytmy, dobre jedzenie i doskonała atmosfera wszystkiech porwała do tańca. Również Magdę Gessler. Obejrzyjcie nasz materiał video!
Magda Gessler bardzo szybko odkryła, co jest jednym z powodów braku ruchu w restauracji Namaste India. Tak małe ilości jedzenia za tak duże pieniądze? Zobaczcie sami. To nie mogło się udać.
W tej kuchni wszystko było stare lub przetrminowanym. Kuchnia w muzealnym stanie potrzebowała ręki Magdy Gessler. Zobaczcie fragment odcinka "Kuchennych rewolucji"
Jak Wam się podoba rewolucja, jaką Magda Gessler przeprowadziła w Chojnowie? W naszym materiale wideo możecie zobaczyć, jak "Niebieski Parasol" wyglądał przed, a jak po zmianach znanej restauratorki!
Gdzie kuczarek sześć, pod przewodnictwem Magdy Gessler, tam jest co jeść! Zobacz, jaka załoga "Niebieskiego Parasola" przygotowywała uroczystą kolację wieńczącą przeprowadzone rewolucje.
Magda Gesler przygotowała nietypową niespodziankę dla załogi "Niebieskiego Parasola". Po okiem najlepszych trenerów panie i panowie mogli ćwiczyć... strzelanie z łuku. Zobaczcie sami oglądając fragment "Kuchennych rewolucji".
Ile można czekać na podanie jedzenia w restauracji "Niebieski Parasol"? Wszystko wskazuje na to, że rekord oczekiwania został pobity... Zobaczcie fragment "Kuchennych rewolucji"!
Jeśli od Krakowa i restauracji "Samui" dzieli Was sporo kilometrów, a tajska uczta w tym miejscu zdaje się być odległa, u nas możecie sprawdzić, jak restauracja wygląda po rewolucji Magdy Gessler. Podoba Wam się? Nasze forum jest dla Was!
Lubisz kuchnię tajską, ale brakuje Ci odwagi, żeby zabrać się za gotowanie? Mamy dla Was coś ekstra! Oto kilka rad Magdy Gessler, podsłuchanych w trakcie jej rewolucji w tajskiej restauracji "Samui" w Krakowie. Posłuchaj rad i... nie bój się gotować!
Zobacz, jak wygląda prawdziwa tajska uczta- ukoronowanie rewolucji, jakie Magda Gessler przeprowadziła w krakowskiej restauracji "Samui". Obejrzyj nasz materiał video.
Jak pogodzić niepokorny charakter szefowej kuchni "Samui" z niekwsetionowaną wiedzą i doświadczeniem Magdy Gessler? W tej restauracji starły się mocne charaktery. Obejrzyjcie fragment ósmego odicnka "Kuchennych rewolucji"
Pan Piotr najpierw pokochał tajski boks, potem Tajlandię, którą odwiedził ponad 20 razy, w końcu kuchnię Tajów, a klimat tego kraju postanowił odzwierciedlić w restauracji Samui, którą otworzył w Krakowie. Coś jednak poszło nie tak, bo pomoc Magdy Gessler okazała się być nieodzwona. Obejrzyjcie fragment odcinka "Kuchennych rewolucji"!
Trzy lata temu w samym centrum starego Krakowa restaurację otworzył pan Rafał z żoną Dorotą. Pomysł jej powstania narodził się pod wpływem pasji związanej z muay thai, czyli tajskim boksem. To dzięki niemu Rafał zaczął podróżować do Tajlandii na turnieje sportowe, gdzie zakochał się w krajobrazie, zapachach i kuchni. Tą miłością chciała zarazić nie tylko przyjaciół, ale wszystkich krakowian. Niestety. Przekonanie gości do tajskich smaków nie jest łatwe. Nie pomogło nawet sprowadzenie rodowitych Tajów do kuchni. Mimo barwnej szefowej kuchni i uroczych kelnerek, miejsce nie przyciąga tłumów. Zmienić może to tylko świeże spojrzenie Magdy Gessler. Tylko co na to ich szefowa kuchni?
Zobacz rewolucję Magdy Gessler w pigule. Tym razem nie było łatwo, bo "Campo di fiori" bardziej nadawało sie do wyburzenia niż do lekkiego liftingu. Jak podoba Wam się efekt końcowy?
Stan restauracji, w której przyszło Magdzie Gessler przeprowadzić rewolucję, był - lekko mówiąc- przerażający. Chcą dowiedzieć się o "Campo di fiori" czegoś więcej, znana restauratorka postanowiła szczerze porozmawiać z dawnym pracownikiem restauracji. Jak w lokalu było wcześniej? Obejrzyjcie nasz materiał wideo i zobacz to, czego nie było w telewizji!