To był już 3. odcinek nowego sezonu "Kuchennych rewolucji", w których Magda Gessler ruszyła by ratować tamtejszą restaurację "Vis a vis". Właścicielka restauracji - Magda, całe swoje dorosłe życie pomagała mężowi prowadzić warsztat samochodowy. Po cichu marzyła jednak o własnej restauracji. Gdy nadarzyła się okazja, namówiła rodzinę na kupno mieleckiego lokalu gastronomicznego. Tyle, że spełnienie tego marzenia miało bardzo wysoką cenę. Małżonkowie sprzedali dom i zamieszkali u córki. Musieli też pozbyć się warsztatu samochodowego. Tymczasem trzy miesiące po otwarciu restauracji przyszła pandemia, a potem jeszcze wojna i inflacja. Gastronomiczny biznes, zamiast oczekiwanych zysków, przynosi same straty. Zdarza się, że przez cały dzień w „Vis a Vis” nie pojawi się ani jeden klient.
OGLĄDAJ KUCHENNE REWOLUCJE W PLAYER.PL