"Kuchenne rewolucje" - rewizyta Magdy Gessler w "Nasyceni Nakarmieni Bistro"
Pierwsza na stole pojawiła się przystawka, a zaraz po niej rosół z kaczki z pasztecikiem z gęsi. Niestety, zupa wywołała mieszane uczucia. Magda Gessler, znana ze swojego bezkompromisowego podejścia, natychmiast zauważyła, że rosół jest wodnisty, a smak kaczki niemalże niewyczuwalny. Całkowicie zatracił się tradycyjny smak tego dania.
Następnie na stole pojawiły się pierogi, które, jak oceniła restauratorka, miały ładne ciasto, ale brakowało im skwarek. Pomimo tych drobnych uwag, ogólny efekt był pozytywny. Kulminacyjnym punktem była karkówka przekładana serem Gruyère, słoniną oraz z ziemniakami w mundurkach z ćwikłą i chrzanem. To danie, choć bardziej wyszukane, spotkało się z zadowoleniem zarówno gości, jak i samej Gessler.
Po posiłku Magda Gessler zaprosiła właścicieli na rozmowę. Przyznała, że choć dania nie są jeszcze perfekcyjne, to poziom, jaki osiągnęli jest godny pochwały. „Mogą być jakieś drobne błędy, ale w porównaniu ze wszystkim, co jest dookoła ta restauracja jest wybitna!” – powiedziała Magda Gessler, wzbudzając ogromne wzruszenie u właścicieli. Hubert nie krył łez i emocji, bo odzwierciedlał zarówno ciężką pracę, jak i ogromne zaangażowanie pary, która pomimo przeciwności losu postanowiła walczyć o swoje marzenie.
"Kuchenne rewolucje" - zgłoś się na casting do programu!
Nowe pomysły, smaki, wystrój lokali, a przede wszystkim rewolucja w życiu właścicieli upadających lokali. Nieustraszona Magda Gessler przybędzie na ratunek do Twojego baru, restauracji i pomoże Ci zacząć od nowa, dzieląc się swoim kilkudziesięcioletnim doświadczeniem.
Takiej szansy po prostu nie można zmarnować. Nie trać czasu i wypełnij formularz.
Kuchenne rewolucje 29, odcinek 10
Czytaj też:
- Agnieszka Kaczorowska w 2. sezonie ''Królowej przetrwania''. Najważniejsze informacje o uczestniczce
Autor: Kinga Rysula