To nie są żarty. Magda Gessler sztucznego jedzenie nie będzie tolerować w żadnych warunkach. Co na to właściciele?
Kiedy Magda Gessler prosi o drabinę, oznacza to tylko jedno. Zapowiada się niezła rozróba. Porządek musi być, choćby w ruch miały pójść wszystkie patelnie i talerze.
W "Kuchennych Rewolucjach" popłynęły łzy. Monika nie wie, jak zabrać się za zmiany, a Magda Gessler nie odpuszcza. Rewolucja nie zawsze jest bezbolesna...
Magda Gessler znów ostro zabrała się do roboty. Wchodzenie na drabinę nigdy nie wróży nic dobrego...
Nazwa lokalu amerykańska, a w menu swojski żurek, flaki i pomidorową oraz steki...wieprzowe, które niestety nie znajdują wielu amatorów. Co na to Magda Gessler?
W "Gościńcu myśliwskim" właściciel przemycił zachodnie gadżety i wschodnią mądrość. Czy ekspertka ds. marketingu z Chin, która nie mówi po polsku, to naprawdę dobry pomysł?
W "Gościńcu myśliwskim" w Gdańsku podobno jest bardzo światowo. Tylko, czy wielki świat nie jest zbyt przeładowany? Może warto tam trochę przewietrzyć?
Sprawdź, co wydarzy się w pierwszym odcinku w nowym sezonie "Kuchennych Rewolucji". Emisja już w czwartek 4 września o 21.30. Bądźcie z nami!
Magda Gessler – niepodzielnie panująca królowa polskiej kuchni, nie próżnuje i już od września wraca z nowymi rewolucjami! Dotrze w każdy zakamarek Polski, żeby pomóc restauratorom w ratowaniu ich biznesu. Niczym detektyw wytropi złej jakości produkty, a upartym właścicielom utrze nosa. To cała ona! Na głowie burza loków, w głowie mnóstwo pomysłów, a na dłoni - serce do gotowania. „Kuchenne rewolucje” także w tym sezonie godnie powalczą o miano najlepiej oglądanego programu kulinarnego.
"Kuchenne Rewolucje" to nie tylko stres, płacz i groźna Magda Gessler. W programie jest też mnóstwo humoru, szczerych wyrazów uznania i niezapomniany śmiech prowadzącej. Zapraszamy 10. sezon już jesienią!
We Wrocławiu Magda Gessler nie może zrozumieć, dlaczego menu w "Villa Bianco" jest takie rozbudowane, przy tak małej ilości gości. Prosi szefa kuchni o wytłumaczenie się z takich decyzji...
Powroty Magdy Gessler do restauracji po rewolucji to czasem bardzo twarde lądowanie. Nie zawsze udaje się utrzymać poziom ustalony podczas pracy w programie. Czy we Wrocławiu Magda Gessler doceni wysiłki całej załogi.
Jaki jest problem w "Villi Bianco"? Poza tym, że kucharze nie przepadają za menadżerem i panują ogólny letarg w pracy, jest jeszcze jeden kłopot. Rodzice właścicieli dokładają do biznesu od 25 do 35 tys. miesięcznie. Dużo! Jak to możliwe?! Magda Gessler sprawdza.
Magda Gessler we Wrocławiu wparowała do kuchni i zrobiła przegląd wszystkich produktów spożywczych. Wiele z nich uznała za bardzo słabe. Najgorsza okazała się jednak śmietana... Zobacz, co takiego Gessler w niej odkryła.
Kucharze we wrocławskiej "Villa Bianco" mają przed sobą zadanie, które Magda Gessler określa jako test smaków. Czy będą wiedzieli, co jedzą? Zobaczcie!
"Będzie się działo, będzie zabawa..." - kucharze w "Villa Bianco" mają świetne humory i tylko wygłupy im w głowach. Czy Magdzie Gessler będzie również do śmiechu, kiedy zobaczy, jaki chaos panuje w kuchni?
Restaurator się nie zna się na kuchni, a kucharze od rana do nocy chodzą w szampańskich nastrojach. Tylko, czy na pewno wszystkim się to opłaca? Zobaczcie zwiastun kolejnego odcinka!