W 3. odcinku programu "Kuchenne rewolucje" Magda Gessler odwiedzi restaurację "Don Martinez" w Rybniku. Jaka jest jej historia? Czy restauratorka okaże się ostatnią nadzieją dla właścicielki lokalu? Zobaczcie przedpremierowy fragment z odcinka! Premiera już 21 marca na antenie TVN.
Za nami 2. odcinek nowego sezonu programu "Kuchenne rewolucje". Magda Gessler odwiedziła restaurację "Karczma u Ceprów", wcześniej znaną jako "Karpielówka", by ocenić, czy właściciele pozostają wierni zasadom, które zostały przez nią wprowadzone. Jak obecnie prezentuje się przemiana tego lokalu? Czy restauratorce udało się ocalić to miejsce?
Drugi odcinek nowego sezonu "Kuchennych rewolucji" przyniósł nie tylko kulinarne emocje, ale również dramatyczne zwroty akcji... Co wydarzyło się w restauracji "Karpielówka" w Warszawie? Zobaczcie fragment z odcinka!
Magda Gessler odwiedza warszawską restaurację "Karpielówka", prowadzoną przez Marcina i zlokalizowaną na Ursynowie. Miejsce to, stylizowane na góralską karczmę, ma problemy i prosi o pomoc restauratorkę. Mimo iż klienci są kuszeni góralską kuchnią, restauracja nie radzi sobie. Atmosfera w lokalu staje się coraz bardziej napięta, a problemy nie znikają.
Magda Gessler, ikona kulinarna i prowadząca program "Kuchenne rewolucje", udzieliła wywiadu dla serwisu tvn.pl, gdzie podzieliła się spostrzeżeniami na temat 28. sezonu programu. Restauratorka zapowiada, że tegoroczna edycja programu zaskoczy widzów swoją nieprzewidywalnością i różnorodnością restauracji, które napotyka na swojej drodze.
W drugim odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler wybiera się na warszawski Ursynów, właścicielowi restauracji "Karpielówka". Marcin, jak sam twierdzi, przejął restaurację 9 miesięcy temu i nie wiedział, jakie są koszty utrzymania lokalu. Miesięczne wydatki są na poziomie 100-110 tysięcy złotych, więc pomoc potrzebna jest od zaraz.
W 2. odcinku, znana restauratorka Magda Gessler odwiedza "Karpielówkę", która od długiego czasu jest częścią krajobrazu wielkiego miasta, jakim jest Warszawa, na Ursynowie. Mimo że restauracja wydaje się być jakby przeniesiona prosto z Podhala i przyciąga mieszkańców stolicy swoją ofertą góralskiego jedzenia, zdecydowanie ma problemy i w desperacki sposób szuka pomocy.
Pierwszy odcinek nowego sezonu programu "Kuchenne rewolucje" okazał się prawdziwym emocjonalnym rollercoasterer. Odcinek nie tylko pokazał wyjątkowe smaki i kulinarną pasję, ale również poruszył serca widzów, ukazując trudności i wyzwania, z jakimi muszą zmierzyć się właściciele restauracji. Sprawdźcie jego najlepsze fragmenty!
Pierwszy odcinek nowego sezonu był pełen aromatycznych doznań i kulinarnych odkryć! Magda Gessler zrewolucjonizowała bydgoską restauracyjną scenę. Zobaczcie, co wydarzyło się podczas finałowej kolacji odcinka!
Podczas pierwszego odcinka dwudziestego ósmego sezonu "Kuchennych Rewolucji", Magda Gessler wyruszyła do Bydgoszczy, aby poddać próbie kulinarnarnej restaurację "Gusto Kuchnia i Wino". Wizyta nie obyła się bez kontrowersji, a popularna restauratorka miała wiele do powiedzenia na temat podawanych dań.
Hubert Urbański pojawił się u boku Magdy Gessler w programie "Dzień Dobry TVN". Gwiazdy opowiedziały o nowych sezonach programów uwielbianych przez widzów. Dla pasjonatów "Milionerów" mamy ważną wiadomość. W nowych odcinkach padnie główna wygrana!
W Bydgoszczy, gdzie uliczki pełne są uroku, a historię czuje się w powietrzu, rozgrywa się historia restauracji "Gusto Kuchnia i Wino". Ania i Jakub, małżeństwo z pasją do gotowania, postanawia przekształcić swój skromny lokal w coś większego. Zaczęło się od marzeń o smakowitej przyszłości, ale szybko zamieniło się to w trudną walkę o przetrwanie.
Wiosna 2024 w TVN upłynie pod znakiem dobrej rozrywki. Wraca "Mam Talent!", Magda Gessler przeprowadzi kolejne "Kuchenne rewolucje", czeka nas rozgrywka między zdrajcami i lojalnymi w "The Traitors. Zdrajcy" i barwne występy w "Czas na show. Drag me out".
Przed nami już 28. sezon "Kuchennych rewolucji". Magda Gessler spędziła ponad 14 lat podróżując po Polsce i odkrywając różne smaki. Mimo upływu czasu nadal jest gotowa na nowe wyzwania kulinarnego świata. Teraz, w najnowszym sezonie, ponownie planuje wprowadzić prawdziwą rewolucję w branży gastronomicznej.
Po ponad czternastu latach kulinarnych podróży po Polsce, Magda Gessler nadal udowadnia, że nie boi się nowych wyzwań, odkrywając ciemne strony gastronomii. W nowym sezonie słynna restauratorka podejmie się rewolucji między innymi w barze "Chicken Go" w Żninie, pizzerii „Świńskie sprawki” w Łodzi, czy znanemu z kuchni meksykańskiej lokalowi „Don Martinez” w Rybniku. Ekipa programu odwiedzi też Bydgoszcz, Nowy Targ, Myszęcin oraz Nowy Tomyśl. To będzie wiosna pełna wyzwań!
Twoja restauracja potrzebuje pomocy? Zgłoś się do kreatorki stylu i smaku - Magdy Gessler. Wyślij zgłoszenie i poddaj się "Kuchennym rewolucjom"!
Za nami 12. odcinek programu "Kuchenne rewolucje!" Co wydarzyło się w Lęborku?
Czy ta "Kuchenna rewolucja'' przyniosła spodziewane rezultaty?
W najnowszym odcinku "Kuchennych Rewolucji" Magda Gessler stawiła się w malowniczym Lęborku, aby pomóc Mirkowi, właścicielowi restauracji "Nusma"! Zobacz fragment odcinka.
Magda Gessler, jak zawsze, nie boi się trudnych wyzwań. Czy problem tkwi w menu, obsłudze czy może atmosferze lokalu? Zobaczcie, jak wypadła finałowa kolacja w popularnej burgerowni w Łodzi!
Plan programu "Kuchenne rewolucje" to miejsce, gdzie rozgrywają się niesamowite kulinarne metamorfozy. To ekscytująca podróż w świat restauracji, smaku i emocji. Za kulisami kryje się nie tylko pasja do gotowania, ale także miłość do pomagania innym. To miejsce, gdzie gastronomia staje się narzędziem do przemiany i inspiracji.
Wracamy do Gdańska, gdzie swoją restaurację prowadzą Agnieszka i Irek. Czy program "Kuchenne rewolucje" odmienił ich życie? Czy "Tawerna Dominikańska" nadal cieszy się dużą popularnością wśród ludzi? Sprawdźmy!
To już 5. odcinek programu "Idziemy do kuchni"! Tym razem wybraliśmy się do województwa pomorskiego, a dokładniej - do Straszyna! Co zastaliśmy na miejscu? Sprawdźcie sami!
W 4. odcinku programu "Idziemy do kuchni" zabieramy Was do restauracji "Zajazd pod Kłobukiem" położonej w malowniczych Małdytach. Wraz z wyzwaniem w postaci udziału w programie "Kuchenne rewolucje", restauratorzy zdecydowali się na ryzykowną, ale odważną decyzję poddania się przemianom. Czy kontynuują zmiany wprowadzone przez Magdę Gessler? Zobaczcie sami!
W 3. odcinku programu "Idziemy do kuchni" odwiedziliśmy Podlasie. Co zastaliśmy na miejscu? Sprawdź!
Kętrzyn, urokliwe miasteczko w północno-wschodniej Polsce, było świadkiem intensywnych kulinarnych zmian, gdy do miasta zawitała znana restauratorka, Magda Gessler. Jak ten czas wspominają właściciele restauracji "Zajazd pod Zamkiem"? Posłuchajcie!
Mamy dobrą wiadomość dla wielbicieli programu "Kuchenne rewolucje" - wracamy do najbardziej zapamiętanych kulinarnych przemian w Polsce! Skupimy się na restauracjach, które wcześniej przeszły metamorfozę dzięki Magdzie Gessler, a teraz mogą cieszyć się ogromną popularnością! W pierwszym odcinku zabieramy Was do Elbląga!
"Kuchenne rewolucje" goszczą na antenie TVN od 13 lat. Poznajcie osoby, dzięki którym możecie oglądać kulinarne show.
"Kuchenne rewolucje" to jeden z najbardziej popularnych programów telewizyjnych związanych z kulinariami. Podczas oglądania tego emocjonującego show, widzowie są świadkami metamorfozy, jaką przechodzą te restauracje, zarówno w kwestii menu, jak i samej atmosfery.