Matteo Brunetti to finalista 6. edycji Masterchef.
W programie miał pierwszy raz styczność z rabarbarem. Musiał przyrządzić go w ekspresowym tempie. Czy dał radę? Na szczęście mógł liczyć na pomoc innych uczestników programu.
Magda Gessler z wielką gracją i pasją dekorowała tort...na drabinie!
Krótkimi ruchami chciała osiągnąć wielkie plamy kolorystyczne.
Mięta, karambola, maliny wyglądały magicznie. Jaki był efekt? Jak wypadła w oczach uczetników? Sprawdźcie to!
Brak pomysłu na danie? Ola Nguyen - finalistka programu MasterChef przychodzi z pomocą! Pierożki z mięsnym nadzieniem - do tego kolendra, imbir! i gotowe!
Ola Nguyen w programie MasterChef nie poddawała się - walczyła do końca. Taka postawa przyczyniła się do wejścia do finału i zdobycia tytułu MasterChefa.
Zwyciężczyni jest żywym dowodem na to, że tylko konsekwencja w działaniu i samozaparcie może przynieść spory sukces!
Ola Nguyen finalistka ostatniej edycji MasterChef połączyła ze sobą dwa smaki - te, które kocha i te których szczerze nienawidzi. Połączenie ananasa i z selerem dało jej przepustkę do wygranej!
Krzysiek Bigus kocha robić coś z niczego! Też zapamiętaliście go jako niezwykle charyzmatyczna postać? Nie da się nie uśmiechać oglądając jego najlepsze momenty w programie! Zobaczcie to wideo!
Udział w programie MasterChef to nie lada wyzwanie dla każdego - nawet najbardziej kreatywnego kucharza. Czasami uczestnicy muszą wymyślać co chcą ugotować w ciągu kilku sekund, wybierając w spiżarni konkretne produkty. Nie jest lekko i nie ma czasu na potknięcia! Presja czasu działa na nich stymulująco.
Ola Nguyen VII polskim MasterChefem!
Ola Nguyen wygrała VII edycję programu MasterChef!
Ola Nguyen wygrała VII edycję programu MasterChef!
Ola Nguyen wygrała VII edycję programu MasterChef!
Dlaczego przegrałem? Czegoś mi w finale zabrakło!
Ola Nguyen wygrała VII edycję programu MasterChef!
Byłam zestresowana, kiedy wzięłam gary w swoje dłonie. Magda Gessler porównała jej sposób gotowania do swojego i Michela Morana, jej dania nazwała dziełami sztuki. Dla uczestniczki programu było to nie lada wyróżnienie.
Najlepsza trójka siódmej edycji "MasterChefa" stanie do walki o statuetkę, 100 tysięcy złotych oraz o możliwość wydania własnej książki kucharskiej. Zawodnicy wykonają szereg kulinarnych zadań, za które jurorzy będą przyznawać im punkty. Ocenie podlegać będzie nie tylko znajomość tradycyjnych przepisów takich jak ten na tiramisu, lecz także praca pod presją i umiejętności dostosowywania się do wyznaczonego czasu zadania. Na końcu odcinka Magda Gessler, Ania Starmach i Michel Moran wskażą zwycięzcę – siódmego najlepiej gotującego kucharza amatora w Polsce!
Najlepsza trójka siódmej edycji "MasterChefa" stanie do walki o statuetkę, 100 tysięcy złotych oraz o możliwość wydania własnej książki kucharskiej. Zawodnicy wykonają szereg kulinarnych zadań, za które jurorzy będą przyznawać im punkty. Ocenie podlegać będzie nie tylko znajomość tradycyjnych przepisów takich jak ten na tiramisu, lecz także praca pod presją i umiejętności dostosowywania się do wyznaczonego czasu zadania. Na końcu odcinka Magda Gessler, Ania Starmach i Michel Moran wskażą zwycięzcę – siódmego najlepiej gotującego kucharza amatora w Polsce!
Najlepsza trójka siódmej edycji "MasterChefa" stanie do walki o statuetkę, 100 tysięcy złotych oraz o możliwość wydania własnej książki kucharskiej. Zawodnicy wykonają szereg kulinarnych zadań, za które jurorzy będą przyznawać im punkty. Ocenie podlegać będzie nie tylko znajomość tradycyjnych przepisów takich jak ten na tiramisu, lecz także praca pod presją i umiejętności dostosowywania się do wyznaczonego czasu zadania. Na końcu odcinka Magda Gessler, Ania Starmach i Michel Moran wskażą zwycięzcę – siódmego najlepiej gotującego kucharza amatora w Polsce!
Najlepsza trójka siódmej edycji "MasterChefa" stanie do walki o statuetkę, 100 tysięcy złotych oraz o możliwość wydania własnej książki kucharskiej. Zawodnicy wykonają szereg kulinarnych zadań, za które jurorzy będą przyznawać im punkty. Ocenie podlegać będzie nie tylko znajomość tradycyjnych przepisów takich jak ten na tiramisu, lecz także praca pod presją i umiejętności dostosowywania się do wyznaczonego czasu zadania. Na końcu odcinka Magda Gessler, Ania Starmach i Michel Moran wskażą zwycięzcę – siódmego najlepiej gotującego kucharza amatora w Polsce!
Najlepsza trójka siódmej edycji "MasterChefa" stanie do walki o statuetkę, 100 tysięcy złotych oraz o możliwość wydania własnej książki kucharskiej. Zawodnicy wykonają szereg kulinarnych zadań, za które jurorzy będą przyznawać im punkty. Ocenie podlegać będzie nie tylko znajomość tradycyjnych przepisów takich jak ten na tiramisu, lecz także praca pod presją i umiejętności dostosowywania się do wyznaczonego czasu zadania. Na końcu odcinka Magda Gessler, Ania Starmach i Michel Moran wskażą zwycięzcę – siódmego najlepiej gotującego kucharza amatora w Polsce!
To była zacięta walka o finał! Ale już znamy wszystkich finalistów!
Jeszcze raz gratulujemy!
Rywalizacja o wejście do ścisłego finału odbędzie się w niepowtarzalnej scenerii Gardens by the Bay w Singapurze. Tematem przewodnim tego odcinka będą tradycyjne singapurskie kraby. Najlepsza czwórka siódmej edycji najpierw nauczy się je przyrządzać, a następnie zaprezentuje jurorom dwa dania z krabów we własnej, polsko-singapurskiej interpretacji. Oceni je specjalista w tej dziedzinie – chef Pang Seng Meng wraz z rodziną. Kto poradzi sobie najlepiej i będzie o krok od wygranej, a kto będzie musiał opuścić program tuż przed finałem?
Tematem przewodnim tego odcinka będą tradycyjne singapurskie kraby. Najlepsza czwórka siódmej edycji najpierw nauczy się je przyrządzać, a następnie zaprezentuje jurorom dwa dania z krabów we własnej, polsko-singapurskiej interpretacji. Oceni je specjalista w tej dziedzinie – chef Pang Seng Meng wraz z rodziną. Kto poradzi sobie najlepiej i będzie o krok od wygranej, a kto będzie musiał opuścić program tuż przed finałem?
Rywalizacja o wejście do ścisłego finału odbędzie się w niepowtarzalnej scenerii Gardens by the Bay w Singapurze. Tematem przewodnim tego odcinka będą tradycyjne singapurskie kraby. Najlepsza czwórka siódmej edycji najpierw nauczy się je przyrządzać, a następnie zaprezentuje jurorom dwa dania z krabów we własnej, polsko-singapurskiej interpretacji. Oceni je specjalista w tej dziedzinie – chef Pang Seng Meng wraz z rodziną. Kto poradzi sobie najlepiej i będzie o krok od wygranej, a kto będzie musiał opuścić program tuż przed finałem?
Rywalizacja o wejście do ścisłego finału odbędzie się w niepowtarzalnej scenerii Gardens by the Bay w Singapurze. Tematem przewodnim tego odcinka będą tradycyjne singapurskie kraby. Najlepsza czwórka siódmej edycji najpierw nauczy się je przyrządzać, a następnie zaprezentuje jurorom dwa dania z krabów we własnej, polsko-singapurskiej interpretacji. Oceni je specjalista w tej dziedzinie – chef Pang Seng Meng wraz z rodziną. Kto poradzi sobie najlepiej i będzie o krok od wygranej, a kto będzie musiał opuścić program tuż przed finałem?
Rywalizacja o wejście do ścisłego finału odbędzie się w niepowtarzalnej scenerii Gardens by the Bay w Singapurze. Tematem przewodnim tego odcinka będą tradycyjne singapurskie kraby. Najlepsza czwórka siódmej edycji najpierw nauczy się je przyrządzać, a następnie zaprezentuje jurorom dwa dania z krabów we własnej, polsko-singapurskiej interpretacji. Oceni je specjalista w tej dziedzinie – chef Pang Seng Meng wraz z rodziną. Kto poradzi sobie najlepiej i będzie o krok od wygranej, a kto będzie musiał opuścić program tuż przed finałem?