Czternastu najlepszych kucharzy siódmej edycji "MasterChefa" rozpoczyna walkę o zwycięstwo w programie. Pierwsze zadanie w drodze po upragniony tytuł to prawdziwe wyzwanie – uczestnicy będą musieli zmierzyć się z wykwintnym produktem, który często gościł na stołach polskiej arystokracji. Zawodnicy staną przed szansą na udowodnienie, że znają zarówno tajniki kuchni tradycyjnej, jak i nowoczesnej. Warto przyłożyć się do tego wyzwania, ponieważ w grze jest bonus, jakiego nie było jeszcze w żadnej z dotychczasowych polskich edycji "MasterChefa". Zawodnik, któremu pójdzie najsłabiej, będzie musiał oddać fartuch i odpadnie z walki o statuetkę i tytuł najlepszego kucharza amatora w Polsce.
Czternastu najlepszych kucharzy siódmej edycji "MasterChefa" rozpoczyna walkę o zwycięstwo w programie. Pierwsze zadanie w drodze po upragniony tytuł to prawdziwe wyzwanie – uczestnicy będą musieli zmierzyć się z wykwintnym produktem, który często gościł na stołach polskiej arystokracji. Zawodnicy staną przed szansą na udowodnienie, że znają zarówno tajniki kuchni tradycyjnej, jak i nowoczesnej. Warto przyłożyć się do tego wyzwania, ponieważ w grze jest bonus, jakiego nie było jeszcze w żadnej z dotychczasowych polskich edycji "MasterChefa". Zawodnik, któremu pójdzie najsłabiej, będzie musiał oddać fartuch i odpadnie z walki o statuetkę i tytuł najlepszego kucharza amatora w Polsce.
Czternastu najlepszych kucharzy siódmej edycji MasterChefa rozpoczyna walkę o zwycięstwo w programie. Pierwsze zadanie w drodze po upragniony tytuł to prawdziwe wyzwanie – uczestnicy będą musieli zmierzyć się z wykwintnym produktem, który często gościł na stołach polskiej arystokracji. Zawodnicy staną przed szansą na udowodnienie, że znają zarówno tajniki kuchni tradycyjnej, jak i nowoczesnej. Warto przyłożyć się do tego wyzwania, ponieważ w grze jest bonus, jakiego nie było jeszcze w żadnej z dotychczasowych polskich edycji MasterChefa. Zawodnik, któremu pójdzie najsłabiej, będzie musiał oddać fartuch i odpadnie z walki o statuetkę i tytuł najlepszego kucharza amatora w Polsce.
Krzysiek zaserwuje frytki z selera. Czy Michel Moran zostanie uwiedziony ich smakiem?
Czternastu najlepszych kucharzy siódmej edycji MasterChefa rozpoczyna walkę o zwycięstwo w programie. Pierwsze zadanie w drodze po upragniony tytuł to prawdziwe wyzwanie – uczestnicy będą musieli zmierzyć się z wykwintnym produktem, który często gościł na stołach polskiej arystokracji. Zawodnicy staną przed szansą na udowodnienie, że znają zarówno tajniki kuchni tradycyjnej, jak i nowoczesnej. Warto przyłożyć się do tego wyzwania, ponieważ w grze jest bonus, jakiego nie było jeszcze w żadnej z dotychczasowych polskich edycji MasterChefa. Zawodnik, któremu pójdzie najsłabiej, będzie musiał oddać fartuch i odpadnie z walki o statuetkę i tytuł najlepszego kucharza amatora w Polsce.
Podpytaliśmy go o to dlaczego zgłosił się do programu. Zobaczcie co nam odpowiedział!
Sztuki walki, muzyka i kuchnia tajska - to moje mocne strony!
Do jurorów czuję respekt ale się ich nie boję!
Zobacz WIDEO!
Odkąd pamiętam gotowanie jest dla mnie największą pasją!
Ten program to dla mnie wyzwanie!:)
Gotowanie i narciarstwo - to moje największe pasje.
Uwielbiam owoce morza i ...moje tatuaże:)
Moje popisowe dania - to wszystkie makarony.
Najlepsi kucharze - amatorzy w walce o tytuł polskiego "Masterchefa" przenieśli się wraz z kuchnią na Plac Szczepański w Krakowie. Tam też odnaleźli skrzynki pełne produktów, z których mieli za zadanie ugotować danie, które oczaruje jurorów. Ci, którzy zachwycili Anię Starmach, Magdę Gessler i Michela Morana, dostanali wymarzony fartuch ze swoim imieniem. Najsłabsze ogniwa musiały pożegnać się z programem. Kto trafił na listę kandydatów na zwycięzcę siódmej edycji show?
Kto z nich zostanie kolejnym polskim MasterChefem?
Najlepsi kucharze - amatorzy w walce o tytuł polskiego "Masterchefa" przenieśli się wraz z kuchnią na Plac Szczepański w Krakowie. Tam też odnaleźli skrzynki pełne produktów, z których mieli za zadanie ugotować danie, które oczaruje jurorów. Ci, którzy zachwycili Anię Starmach, Magdę Gessler i Michela Morana, dostanali wymarzony fartuch ze swoim imieniem. Najsłabsze ogniwa musiały pożegnać się z programem. Kto trafił na listę kandydatów na zwycięzcę siódmej edycji show?
Najlepsi kucharze - amatorzy w walce o tytuł polskiego "Masterchefa" przenieśli się wraz z kuchnią na Plac Szczepański w Krakowie. Tam też odnaleźli skrzynki pełne produktów, z których mieli za zadanie ugotować danie, które oczaruje jurorów. Ci, którzy zachwycili Anię Starmach, Magdę Gessler i Michela Morana, dostanali wymarzony fartuch ze swoim imieniem. Najsłabsze ogniwa musiały pożegnać się z programem. Kto trafił na listę kandydatów na zwycięzcę siódmej edycji show?
Najlepsi kucharze - amatorzy w walce o tytuł polskiego "Masterchefa" przenieśli się wraz z kuchnią na Plac Szczepański w Krakowie. Tam też odnaleźli skrzynki pełne produktów, z których mieli za zadanie ugotować danie, które oczaruje jurorów. Ci, którzy zachwycili Anię Starmach, Magdę Gessler i Michela Morana, dostanali wymarzony fartuch ze swoim imieniem. Najsłabsze ogniwa musiały pożegnać się z programem. Kto trafił na listę kandydatów na zwycięzcę siódmej edycji show?
Najlepsi kucharze - amatorzy w walce o tytuł polskiego "Masterchefa" przenieśli się wraz z kuchnią na Plac Szczepański w Krakowie. Tam też odnaleźli skrzynki pełne produktów, z których mieli za zadanie ugotować danie, które oczaruje jurorów. Ci, którzy zachwycili Anię Starmach, Magdę Gessler i Michela Morana, dostanali wymarzony fartuch ze swoim imieniem. Najsłabsze ogniwa musiały pożegnać się z programem. Kto trafił na listę kandydatów na zwycięzcę siódmej edycji show?
Zobacz WIDEO!
Zobacz WIDEO!
Zobacz WIDEO!
Zobacz WIDEO!
Przedstawiamy Wam uczestnika, który nie chciał być hitem internetu.
Czy nim się stanie? :) To co przygotował już w swoim życiu Krzysztof Bigus, operator wózka widłowego z Wrocławia budzi niemałe zainteresowanie i być może lekki niesmak? :)
Zobaczcie koniecznie przedpremierowy fragment odcinka! Na nas zrobił wrażenie!
Ile można jeść potrawy ze słoików od mamy? Kiedyś musiało się to skończyć! Teraz czas na: kruche kardamonowe ciasteczko, lody z limonką i imbirem i sezamek w 18 minut! Robi wrażenie! Czy obędzie się bez wpadek?