„MasterChef” w tym odcinku przeniesie się na leśną polanę, gdzie stanie się kuchnią polową z prawdziwego zdarzenia. Zawodnicy zostaną podzieleni na dwie drużyny, które będą walczyć o zwycięstwo w pierwszej konkurencji plenerowej w tej edycji. Będą musieli przygotować menu na piknik harcerski dla ponad 200 osób! Dodatkowym utrudnieniem dla uczestników będzie brak kuchennych sprzętów elektrycznych oraz żar bijący od pieców opalanych drewnem. Jak w tych warunkach poradzą sobie kandydaci do tytułu MasterChefa?
W tym odcinku kucharze amatorzy będą musieli wykazać się umiejętnościami na najwyższym poziomie. Zadanie przygotują dla nich - Mateusz Zielonka i Bartek Kwiecień – zwycięzcy odpowiednio szóstej edycji programu oraz trzeciej edycji „MasterChefa Juniora”. Obecni uczestnicy programu będą musieli udowodnić, że są w stanie przygotować danie na miarę statuetki „MasterChefa”. Jurorzy sprawdzą również, czy zawodnicy umieją szybko podejmować decyzje i przyrządzać smakowite dania pod presją czasu. Nie zabraknie niespodzianek stworzonych specjalnie na tę okazję przez Magdę Gessler, Anię Starmach i Michela Morana, którzy zadecydują o tym, kto pozostanie w grze o wygraną w całym programie.
W tym odcinku kucharze amatorzy będą musieli wykazać się umiejętnościami na najwyższym poziomie. Zadanie przygotują dla nich - Mateusz Zielonka i Bartek Kwiecień – zwycięzcy odpowiednio szóstej edycji programu oraz trzeciej edycji „MasterChefa Juniora”. Obecni uczestnicy programu będą musieli udowodnić, że są w stanie przygotować danie na miarę statuetki „MasterChefa”. Jurorzy sprawdzą również, czy zawodnicy umieją szybko podejmować decyzje i przyrządzać smakowite dania pod presją czasu. Nie zabraknie niespodzianek stworzonych specjalnie na tę okazję przez Magdę Gessler, Anię Starmach i Michela Morana, którzy zadecydują o tym, kto pozostanie w grze o wygraną w całym programie.
W tym odcinku kucharze amatorzy będą musieli wykazać się umiejętnościami na najwyższym poziomie. Zadanie przygotują dla nich - Mateusz Zielonka i Bartek Kwiecień – zwycięzcy odpowiednio szóstej edycji programu oraz trzeciej edycji „MasterChefa Juniora”. Obecni uczestnicy programu będą musieli udowodnić, że są w stanie przygotować danie na miarę statuetki „MasterChefa”. Jurorzy sprawdzą również, czy zawodnicy umieją szybko podejmować decyzje i przyrządzać smakowite dania pod presją czasu. Nie zabraknie niespodzianek stworzonych specjalnie na tę okazję przez Magdę Gessler, Anię Starmach i Michela Morana, którzy zadecydują o tym, kto pozostanie w grze o wygraną w całym programie.
W tym odcinku kucharze amatorzy będą musieli wykazać się umiejętnościami na najwyższym poziomie. Zadanie przygotują dla nich - Mateusz Zielonka i Bartek Kwiecień – zwycięzcy odpowiednio szóstej edycji programu oraz trzeciej edycji „MasterChefa Juniora”. Obecni uczestnicy programu będą musieli udowodnić, że są w stanie przygotować danie na miarę statuetki „MasterChefa”. Jurorzy sprawdzą również, czy zawodnicy umieją szybko podejmować decyzje i przyrządzać smakowite dania pod presją czasu. Nie zabraknie niespodzianek stworzonych specjalnie na tę okazję przez Magdę Gessler, Anię Starmach i Michela Morana, którzy zadecydują o tym, kto pozostanie w grze o wygraną w całym programie.
Przed nami 4. odcinek "MasterChefa". W tym odcinku kucharze amatorzy będą musieli wykazać się umiejętnościami na najwyższym poziomie. Zadanie przygotują dla nich - Mateusz Zielonka i Bartek Kwiecień – zwycięzcy odpowiednio szóstej edycji programu oraz trzeciej edycji „MasterChefa Juniora”. Obecni uczestnicy programu będą musieli udowodnić, że są w stanie przygotować danie na miarę statuetki „MasterChefa”. Jurorzy sprawdzą również, czy zawodnicy umieją szybko podejmować decyzje i przyrządzać smakowite dania pod presją czasu. Nie zabraknie niespodzianek stworzonych specjalnie na tę okazję przez Magdę Gessler, Anię Starmach i Michela Morana, którzy zadecydują o tym, kto pozostanie w grze o wygraną w całym programie.
Przed nami 4. odcinek "MasterChefa". W tym odcinku kucharze amatorzy będą musieli wykazać się umiejętnościami na najwyższym poziomie. Zadanie przygotują dla nich - Mateusz Zielonka i Bartek Kwiecień – zwycięzcy odpowiednio szóstej edycji programu oraz trzeciej edycji „MasterChefa Juniora”. Obecni uczestnicy programu będą musieli udowodnić, że są w stanie przygotować danie na miarę statuetki „MasterChefa”. Jurorzy sprawdzą również, czy zawodnicy umieją szybko podejmować decyzje i przyrządzać smakowite dania pod presją czasu. Nie zabraknie niespodzianek stworzonych specjalnie na tę okazję przez Magdę Gessler, Anię Starmach i Michela Morana, którzy zadecydują o tym, kto pozostanie w grze o wygraną w całym programie.
W tym odcinku kucharze amatorzy będą musieli wykazać się umiejętnościami na najwyższym poziomie. Zadanie przygotują dla nich - Mateusz Zielonka i Bartek Kwiecień – zwycięzcy odpowiednio szóstej edycji programu oraz trzeciej edycji „MasterChefa Juniora”. Obecni uczestnicy programu będą musieli udowodnić, że są w stanie przygotować danie na miarę statuetki „MasterChefa”. Jurorzy sprawdzą również, czy zawodnicy umieją szybko podejmować decyzje i przyrządzać smakowite dania pod presją czasu. Nie zabraknie niespodzianek stworzonych specjalnie na tę okazję przez Magdę Gessler, Anię Starmach i Michela Morana, którzy zadecydują o tym, kto pozostanie w grze o wygraną w całym programie.
Czternastu najlepszych kucharzy siódmej edycji "MasterChefa" rozpoczyna walkę o zwycięstwo w programie. Pierwsze zadanie w drodze po upragniony tytuł to prawdziwe wyzwanie – uczestnicy będą musieli zmierzyć się z wykwintnym produktem, który często gościł na stołach polskiej arystokracji. Zawodnicy staną przed szansą na udowodnienie, że znają zarówno tajniki kuchni tradycyjnej, jak i nowoczesnej. Warto przyłożyć się do tego wyzwania, ponieważ w grze jest bonus, jakiego nie było jeszcze w żadnej z dotychczasowych polskich edycji "MasterChefa". Zawodnik, któremu pójdzie najsłabiej, będzie musiał oddać fartuch i odpadnie z walki o statuetkę i tytuł najlepszego kucharza amatora w Polsce.
Czternastu najlepszych kucharzy siódmej edycji "MasterChefa" rozpoczyna walkę o zwycięstwo w programie. Pierwsze zadanie w drodze po upragniony tytuł to prawdziwe wyzwanie – uczestnicy będą musieli zmierzyć się z wykwintnym produktem, który często gościł na stołach polskiej arystokracji. Zawodnicy staną przed szansą na udowodnienie, że znają zarówno tajniki kuchni tradycyjnej, jak i nowoczesnej. Warto przyłożyć się do tego wyzwania, ponieważ w grze jest bonus, jakiego nie było jeszcze w żadnej z dotychczasowych polskich edycji "MasterChefa". Zawodnik, któremu pójdzie najsłabiej, będzie musiał oddać fartuch i odpadnie z walki o statuetkę i tytuł najlepszego kucharza amatora w Polsce.
Czternastu najlepszych kucharzy siódmej edycji MasterChefa rozpoczyna walkę o zwycięstwo w programie. Pierwsze zadanie w drodze po upragniony tytuł to prawdziwe wyzwanie – uczestnicy będą musieli zmierzyć się z wykwintnym produktem, który często gościł na stołach polskiej arystokracji. Zawodnicy staną przed szansą na udowodnienie, że znają zarówno tajniki kuchni tradycyjnej, jak i nowoczesnej. Warto przyłożyć się do tego wyzwania, ponieważ w grze jest bonus, jakiego nie było jeszcze w żadnej z dotychczasowych polskich edycji MasterChefa. Zawodnik, któremu pójdzie najsłabiej, będzie musiał oddać fartuch i odpadnie z walki o statuetkę i tytuł najlepszego kucharza amatora w Polsce.
Czternastu najlepszych kucharzy siódmej edycji MasterChefa rozpoczyna walkę o zwycięstwo w programie. Pierwsze zadanie w drodze po upragniony tytuł to prawdziwe wyzwanie – uczestnicy będą musieli zmierzyć się z wykwintnym produktem, który często gościł na stołach polskiej arystokracji. Zawodnicy staną przed szansą na udowodnienie, że znają zarówno tajniki kuchni tradycyjnej, jak i nowoczesnej. Warto przyłożyć się do tego wyzwania, ponieważ w grze jest bonus, jakiego nie było jeszcze w żadnej z dotychczasowych polskich edycji MasterChefa. Zawodnik, któremu pójdzie najsłabiej, będzie musiał oddać fartuch i odpadnie z walki o statuetkę i tytuł najlepszego kucharza amatora w Polsce.