Oprócz zmiany menu i podejścia właścicieli, Magda Gessler w każdym odcinku Kuchennych Rewolucji bierze się też za wnętrze restauracji. Często ciemne, mało przytulne i staromodne miejsca po metamorfozie restauratorki stają się ciepłe i zachęcające!
Premierowe odcinki Kuchennych Rewolucji w Playerze od 14 stycznia!
Magda Gessler w każdym odcinku Kuchennych Rewolucji zdradza swoje patenty na gotowanie. Przygotowanie ziół, sposoby na piękny kolor zupy, zakazane połączenia smakowe? Restauratorka ma taką wiedzę w małym palcu i uwielbia przekazywać ją dalej, żeby każdy mógł lepiej gotować!
Nowe odcinki Kuchennych Rewolucji premierowo tylko w Playerze - już od 14 stycznia!
Jak należy gotować? Jak podawać jedzenie w restauracji? Dlaczego kiełbasa ma dziurki, a golonka nie chce stać? Ile jedzenia powinno się znaleźć na talerzu?
Magda Gessler zna odpowiedzi na wszystkie te pytania i chętnie dzieli się swoją bezcenną wiedzą! Zobacz nasze podsumowanie najlepszych porad królowej Kuchennych Rewolucji.
Rewolucja jest tam, gdzie ona! Magda Gessler i jej „Kuchenne rewolucje” już 14 stycznia pojawią się premierowo wyłącznie w Playerze. Przyłącz się do rewolty królowej gastronomii! Na początek aż sześć niepublikowanych wcześniej batalii o smak i zmagań z niereformowalnymi restauratorami. Viva la rewolucja!
Brakuje Wam świątecznych inspiracji? Kulinarne porady Magdy Gessler zebrane w jedno wideo specjalnie dla Was - smacznego! ;)
Oglądaj odcinek na Player.pl
Zobacz odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Zobacz odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Zobacz WIDEO!
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Warszawa, a dokładnie jej prawobrzeżna część na granicy Bródna i Targówka. W okolicy sporo tu wysokich bloków, a jednocześnie nieopodal rozlewa się osiedle domków jednorodzinnych. I właśnie w jednym z nich lokal o nazwie Nowa Villa Ostródzka prowadzi Piotr wspomagany przez brata Marcina. Mężczyźnie nie można odmówić doświadczenia w branży, przez osiem lat był menadżerem dużej warszawskiej restauracji. Marcin ma z kolei wieloletnie doświadczenie jako kelner i barman. Wydawać by się mogło, że to atuty, które powinny zapewnić sukces. Niestety coś poszło nie tak, bo restauracja świeci pustkami. To właściciel Piotr decyduje o daniach w karcie, które z dużą starannością przygotowuje doświadczony kucharz, również Piotr. Jak to możliwe, że przy kumulacji tylu profesjonalistów restauracja nie przynosi absolutnie żadnych zysków i co miesiąc trzeba do niej dopłacać? Na szczęście do zagrożonego zamknięciem lokalu przybywa Magda Gessler. Czy znana restauratorka okaże się kołem ratunkowym dla braci i ich załogi?
"Kaczka na wodzie", która powstała na dawnej "Barce", mogła dryfować bez sternika i zaliczyć mieliznę. Magda Gessler obawiała się tego powrotu, bo ekipa, choć pełna chęci, nie miała całej potrzebnej wiedzy. Jak restauracja wypadła podczas tego egzaminu?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Po wielu perturbacjach "Kaczka na wodzie" Pawła i Patryka wydała uroczystą kolację i... goście byli zachwyceni. Zupa rybna i pieczone udo kaczki to absolutne petardy! Tylko czy chłopakom uda się utrzymać ten poziom po wyjeździe Magdy Gessler?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Młodzi kucharze skończyli szkołę gastronomiczną, ale nie nauczyli się w niej gotować żadnej zupy i nie mają pojęcia o czymkolwiek. Czy z taką ekipą można w ogóle myśleć o stworzeniu restauracji?!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Paweł odważnie pokazuje Magdzie Gessler gotową marynatę do kurczaka. W takiej sytuacji restauratorka mogła zrobić tylko jedno: zaprosić kucharza na prywatną "degustację" jego dania.
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Kanapka miała być w długiej bułce i z wołowiną, a zrobili w okrągłej z kurczakiem. Czy Magda Gessler wybaczy pomyłkę w zamówieniu, kiedy na sali jest jeden gość? Tak chyba nie powinna działać restauracja...
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki. Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle. Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Ekipa "Barki" w Pile stara się jak może, ale marne produkty i brak podstawowej wiedzy w połączeniu ze stresem działają na niekorzyść. Czy Magda Gessler w ogóle będzie mogła coś zjeść?!
Piła to siedemdziesięciotysięczne miasto na północy Wielkopolski. Przepływa przez nie rzeka Gwda z malowniczą wyspą w środku miasta. I właśnie przy jednej z odnóg opływającej wyspę rzeki przycumowała barka z restauracją o takiej właśnie nazwie na pokładzie. Jednostką sterują bracia Patryk i Paweł. Młodzi właściciele serwują gościom jedzenie typu fast food, głównie wszelkiego rodzaju kawałki kurczaka w tłustej panierce. Takie menu niespecjalnie zasmakowało mieszkańcom Piły. Z każdym tygodniem gości ubywa i właściwie Barka powoli idzie na dno. Mimo braku gości załoga młodych ludzi bez żadnego doświadczenia w gastronomii jest tu dość spora. Razem z właścicielami pracuje tam siedem osób. Lokal udaje się utrzymać jedynie z innego biznesu Patryka. Czy Magdzie Gessler uda się sprawić, że Barka wypłynie na szerokie i spokojne wody?
Magda Gessler wkracza na "Barkę" w Pile i... ledwo może zamówić cokolwiek z tej karty. Czy w menu jest coś po polsku?
Piła to siedemdziesięciotysięczne miasto ma południu Wielkopolski. Przepływa przez nie rzeka Gwda z malowniczą wyspą w środku miasta. I właśnie przy jednej z odnóg opływającej wyspę rzeki przycumowała barka z restauracją o takiej właśnie nazwie na pokładzie. Jednostką sterują bracia Patryk i Paweł. Młodzi właściciele serwują gościom jedzenie typu fast food, głównie wszelkiego rodzaju kawałki kurczaka w tłustej panierce. Takie menu niespecjalnie zasmakowało mieszkańcom Piły. Z każdym tygodniem gości ubywa i właściwie Barka powoli idzie na dno. Mimo braku gości załoga młodych ludzi bez żadnego doświadczenia w gastronomii jest tu dość spora. Razem z właścicielami pracuje tam siedem osób. Lokal udaje się utrzymać jedynie z innego biznesu Patryka. Czy Magdzie Gessler uda się sprawić, że Barka wypłynie na szerokie i spokojne wody?
Piła to siedemdziesięciotysięczne miasto ma południu Wielkopolski. Przepływa przez nie rzeka Gwda z malowniczą wyspą w środku miasta. I właśnie przy jednej z odnóg opływającej wyspę rzeki przycumowała barka z restauracją o takiej właśnie nazwie na pokładzie. Jednostką sterują bracia Patryk i Paweł. Młodzi właściciele serwują gościom jedzenie typu fast food, głównie wszelkiego rodzaju kawałki kurczaka w tłustej panierce. Takie menu niespecjalnie zasmakowało mieszkańcom Piły. Z każdym tygodniem gości ubywa i właściwie Barka powoli idzie na dno. Mimo braku gości załoga młodych ludzi bez żadnego doświadczenia w gastronomii jest tu dość spora. Razem z właścicielami pracuje tam siedem osób. Lokal udaje się utrzymać jedynie z innego biznesu Patryka. Czy Magdzie Gessler uda się sprawić, że Barka wypłynie na szerokie i spokojne wody?
Premiera Kuchennych Rewolucji w czwartek 19 listopada o 21:30!