Magda Gessler jest w Łapach, gdzie działa "Chicken Flow". Ale ani to kurczak, ani dobre flow…
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Magda Gessler jest w szoku po tej degustacji: jak można dawać ludziom taką chemię?! Czy właścicielka Chicken Flow rzeczywiście jest gotowa na zmiany?
Premiera odcinka w TVN w czwartek 8. października o 21:30!
20 kilometrów od Białegostoku leżą Łapy, miasto zbudowane przy stacji dawnej kolei warszawsko-petersburskiej. Działa tu bar o angielskojęzycznej nazwie Chicken Flow. Prowadzi go Katarzyna, która gastronomią zajmuje się od sześciu lat. Najpierw otworzyła bar z kebabami, potem domowe obiady, a dziewięć miesięcy temu postawiła na kurczaka w amerykańskiej panierce. Zresztą zmiana to żywioł Kasi! Skończyła szkołę krawiecką i studia teologiczne, by potem stać się kierowcą miejskiej komunikacji i z anielską cierpliwością wozić ludzi autobusami. Ostatecznie jednak miłość do gotowania zwyciężyła. W barze właścicielce pomaga mama Halina, siostra Justyna i mąż Krzysztof. Niestety, rodzinny interes nie idzie dobrze. Choć Kasia kocha gotować dla innych, w tej chwili to dla niej kosztowne hobby. Czy Magda Gessler sprawi, że rodzinny bar w Łapach „spadnie na cztery łapy”?
Oglądaj odcinek na Player.pl
Oglądaj odcinek na Player.pl
Czy ta rewolucja zakończy się sukcesem? Magda Gessler mobilizuje zespół
Oglądaj odcinek na Player.pl
Tak obrzydliwego widoku Magda Gessler się nie spodziewała!
Oglądaj odcinek na Player.pl
To danie musiało wylądować na podłodze. I pytanie zasadnicze: DLACZEGO WY TRUJECIE LUDZI?!
Oglądaj odcinek na Player.pl
Czy Magda Gessler okaże się antidotum na upadający biznes i gasnącą nadzieję właścicieli?
Ani puściły nerwy...
Oglądaj odcinek na Player.pl
Kompletny brak organizacji pracy w kuchni...
Oglądaj odcinek na Player.pl!
W Chorzowie swoją restaurację Amore Mio zdecydował się otworzyć Łukasz wraz z mamą Ewą. Żadne z nich nie miało jednak doświadczenia w gastronomii. Ewa jest z zawodu pielęgniarką, a jej syn to urodzony sportowiec. Po przygodzie z piłką nożną Łukasz zajął się kulturystyką, początkowo jako zawodnik, potem jako trener. Niestety jego świetnie rozwijającą się karierę sportową brutalnie przerwała straszna diagnoza lekarska – guz mózgu. Wtedy Ewa wzięła sprawy w swoje ręce. By syn mógł poddać się odpowiednim terapiom, a jednocześnie miał źródło dochodu otworzyła wraz z nim włoską restaurację. Do spółki udało się jej pozyskać włoskiego kucharza. Niestety, jak szybko się okazało, mężczyzna miał iście włoski temperament. Nie bacząc na wspólników, obsługę czy gości, krewki kucharz rzucał wyzwiskami i talerzami na lewo i prawo. Spółka szybko się skończyła i prowadzeniem włoskiej restauracji musiała zająć się Ewa z Łukaszem. Tyle że nie specjalnie wiedzieli jak to zrobić… A wokół konkurencja duża. Na tej samej ulicy znajduje się turecki kebab, japońskie sushi i restauracja wietnamska. Najwyraźniej włoskie smaki Amore Mio nie przekonały gości, bo lokal świeci pustkami i przynosi same straty. Miesięcznie właściciele dokładają do niego od dziesięciu do piętnastu tysięcy złotych. Czy Magda Gessler okaże się antidotum na upadający biznes i gasnącą nadzieję właścicieli?
Stres zrobił swoje? Kelnerka nie potrafiła podać składu potrawy...
Oglądaj odcinek na Player.pl
Magda Gessler dziś będzie testować menu w restauracji "Amore Mio" w Chorzowie. Zapraszamy na odcinek o 21:30!
Premiera odcinka w czwartek o 21:30!
CHORZÓW „AMORE MIO”
W Chorzowie swoją restaurację Amore Mio zdecydował się otworzyć Łukasz wraz z mamą Ewą. Żadne z nich nie miało jednak doświadczenia w gastronomii. Ewa jest z zawodu pielęgniarką, a jej syn to urodzony sportowiec. Po przygodzie z piłką nożną Łukasz zajął się kulturystyką, początkowo jako zawodnik, potem jako trener. Niestety jego świetnie rozwijającą się karierę sportową brutalnie przerwała straszna diagnoza lekarska – guz mózgu. Wtedy Ewa wzięła sprawy w swoje ręce. By syn mógł poddać się odpowiednim terapiom, a jednocześnie miał źródło dochodu otworzyła wraz z nim włoską restaurację. Do spółki udało się jej pozyskać włoskiego kucharza. Niestety, jak szybko się okazało, mężczyzna miał iście włoski temperament. Nie bacząc na wspólników, obsługę czy gości, krewki kucharz rzucał wyzwiskami i talerzami na lewo i prawo. Spółka szybko się skończyła i prowadzeniem włoskiej restauracji musiała zająć się Ewa z Łukaszem. Tyle że nie specjalnie wiedzieli jak to zrobić… A wokół konkurencja duża. Na tej samej ulicy znajduje się turecki kebab, japońskie sushi i restauracja wietnamska. Najwyraźniej włoskie smaki Amore Mio nie przekonały gości, bo lokal świeci pustkami i przynosi same straty. Miesięcznie właściciele dokładają do niego od dziesięciu do piętnastu tysięcy złotych. Czy Magda Gessler okaże się antidotum na upadający biznes i gasnącą nadzieję właścicieli?
Magda Gessler wraca do Bistra Fiołek na kolację. Czy Konrad i jego ekipa potrafili utrzymać wysoki poziom dań i dobrze sobie radzą?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Jest fiołkowo i pysznie! Ale czy Konrad odkrył w sobie apetyt na życie i ma już to "coś", dzięki czemu może być dobrym restauratorem?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Czas na przygotowania do kolacji. Czy Konrad wie, jaki pomysł ma Magda Gessler i czy będzie potrafił podążyć jej śladem?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Oto test dla Konrada i jego ekipy. Goście w restauracji są głodni, a kuchnia ledwo nadąża. Czy to miejsce na pewno powinno działać?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Konrad i jego żona nie zarabiają na restauracji, ale... wcale im to tak bardzo nie przeszkadza. Jak Magda Gessler może pomóc ludziom, którzy nie wiedzą, czego potrzebują?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Magda Gessler zagląda do kuchni Konrada i jest przerażona, w jaki sposób przechowuje on żywność! Klatkowe jajka i schab pod folią to ogromne błędy.
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Cegłów to niewielka, ale ważna historycznie miejscowość. W 1920 roku toczyły się tu walki w obronie stolicy. Dziś wielu mieszkańców dojeżdża stąd do Warszawy. Swój lokal w centrum Cegłowa postanowił otworzyć 30-letni Konrad. Restaurację ukrytą w podwórku jednak ciężko znaleźć. Nie ma tam nawet szyldu z jej nazwą. Prawdziwa konspiracja! Tylko najbardziej głodni i wytrwali, z detektywistyczną żyłką, znajdą to miejsce. Konrad jest jednocześnie właścicielem, szefem kuchni, zaopatrzeniowcem, kelnerem, a jeśli trzeba to i sprzątaczem „W podwórku”. Pomaga mu o dwa lata młodsza żona Katarzyna i ukochana teściowa Anna. Za smak dań odpowiada jednak Konrad. To on gotuje, smaży i dusi. Kieruje się prostą zasadą – ma być domowo, prosto i smacznie. Tyle że na kotlety schabowe i mielone, pieczenie, pierogi i zupy przychodzi zaledwie kilka osób dziennie, a czasem nie ma tu żywego ducha. Z dwustu złotego utargu nie sposób utrzymać restauracji. Czy Magda Gessler zamieni mocno ukryty i rzadko odwiedzany przez gości lokal w świetnie prosperującą restaurację?
Premiera odcinka w czwartek 24 września o 21:30!
Magda Gessler postanowiła pomóc Radkowi w podjęciu ważnej decyzji! Podczas powrotu do Pizzerii di Bufala pożyczyła mu swój pierścionek, by mógł oświadczyć się Klaudii. Jaka była odpowiedź ukochanej?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Rewolucja była udana, właściciele zachwyceni, czas na sprawdzian! Magda Gessler wraca do Pizzerii di Bufala po kilku tygodniach i próbuje flagowej pizzy.
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Na kolacji kończącej rewolucję w Pizzeria di Bufala pojawił się Waldemar, mąż Magdy Gessler, i... był nią zachwycony!
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Czas na lekcje gotowania z Magdą Gessler! Jaka uczta czeka gości nowej restauracji Pizzeria di Bufala w Płońsku?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Radek i Klaudia są partnerami w pracy i w życiu, a wszystkie ich prywatne problemy spadają na personel TROPSa. Jaką radę ma Magda Gessler?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Kuchnia w TROPSie pozostawia wiele do życzenia! Wszechobecny brud, zaschnięty tłuszcz i kelnerki, które przyznają, że nie chce im się sprzątać...
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!
Chociaż restauracja nie sprawia takiego wrażenia, serwuje świetną włoską kuchnię. Jak Magda Gessler może pomóc Radkowi i jego ekipie?
Magda Gessler po kilku miesiącach przerwy znów rusza w Polskę! Nieustraszona i
bezkompromisowa restauratorka przemierzy kraj wzdłuż i wszerz, dzieląc się swoim
doświadczeniem oraz wiedzą gastronomiczną. Jak „Kuchenne rewolucje” wpłyną na losy lokali i ich
właścicieli?
W ostatnich miesiącach gastronomia, jak żadna inna branża, odczuła skutki zamrożenia gospodarki.
Restauratorzy musieli odnaleźć się w nowej rzeczywistości i trudnych warunkach pracy. W tym
kryzysowym momencie pomoc Magdy Gessler będzie potrzebna jeszcze bardziej niż zwykle.
Rewolucję przejdzie nie tylko menu, ale i dania na wynos. Zmiany wystroju dotyczyć będą także
ogródków. To będzie sezon pełen wyzwań!