Ugotowani w parach: Kolacja u Malwiny i Krystiana

Ugotowani w Parach PRZED EMISJĄ W TV: Malwina i Krystian to "zwariowana para"

Malwina i Krystian zajęli 3. miejsce we wrocławskim odcinku "Ugotowanych w parach"

Malwina jest specjalistką ds. dostaw, wcześniej była logistykiem. Krystian pracuje dziale IT.. Uwielbiają podróżować i odkrywać kuchnie różnych regionów świata. Jeżdżą na rowerze i na nartach. Krystian regularnie biega. Bardzo często chodzą do restauracji. W kuchni Malwina jest szefową, a Krystian pomocnikiem. Malwina wymyśla przepisy i zarządza w kuchni. Inspiracje czerpią z internetu i podróży. Dla dzieci gotują tradycyjnie, ale sami bardzo często eksperymentują z daniami. Malwina lubi kuchnię azjatycką, a Krystian lubi kuchnię amerykańską i meksykańską. Oboje lubią też tradycyjną polską, którą mocno przyprawiają, bo bardzo lubią jeść ostre dania.

Na przystawkę para podała "Idealny początek", czyli krewetki po Luizjańsku.. Była to świetna potrawa na start, która naprawdę wysoko zawiesiła poprzeczkę. Danie główne zrobiło już nieco mniejsze wrażenie. Goście przyznali, że pasta była smaczna, ale bardzo prosta. Na deser Malwina przygotowała biskwity. Para otrzymała 26 punktów.

Ugotowani w parach: Makaron Malwiny i Krystiana nie zachwycił
Ugotowani w parach: Makaron Malwiny i Krystiana nie zachwycił
Ugotowani w parach: Niebiańsko pyszne biskwity zdziwiły Mijin
Ugotowani w parach: Niebiańsko pyszne biskwity zdziwiły Mijin

Tu znajdziecie wszystkie przepisy Malwiny i Krystiana.

Zobacz też:

Ugotowani w parach: To danie zaskoczyło gości. "U nas w Polsce nie je się makaronu z ryżem"
Ugotowani w parach: To danie zaskoczyło gości. "U nas w Polsce nie je się makaronu z ryżem"
Ugotowani w parach: Hiszpańskie tapas przypadło gościom do gustu
Ugotowani w parach: Hiszpańskie tapas przypadło gościom do gustu
Pozostałe wiadomości