Ugotowani w parach: Jakie desery podbiły serca warszawiaków?

Ugotowani w parach w Warszawie
Ugotowani w parach: Ten deser rozwalił system. Wada? "Dlaczego tak mało?!"
Warszawskie odcinki "Ugotowanych w parach" obfitowały w pyszne desery. Powtórzcie je w domu!

W pierwszym z warszawskich odcinków furorę zrobiła kubańska seniorita! Pyszny flan z karmelowym sosem okazał się strzałem w 10, a Ania i Rey wygrali odcinek.

Już teraz możecie powtórzyć ten sukces w domu, bo mamy dla was przepis!

Ugotowani w parach: Hiszpańska seniorita na kubańskiej ziemi, czyli flan
Ugotowani w parach: Hiszpańska seniorita na kubańskiej ziemi, czyli flan
230228_ugotowani_w_parach_odc1_tc12_www
Ugotowani w parach w Warszawie: kubańska kolacja u Ani i Reya

W kolejnym warszawskim odcinku przebojem okazał się deser prosto z Sycylii, czyli robione własnoręcznie cannoli wypełnione pyszną bitą śmietaną.

Goście narzekali, że porcje były zdecydowanie za małe. Jeśli chcecie zachwycić swoich znajomych, koniecznie sprawdźcie ten przepis!

Magda i Igor: NABITE W TUBĘ, czyli sycylijskie cannoli
Magda i Igor: NABITE W TUBĘ, czyli sycylijskie cannoli

Sezon zakończyliśmy warszawskim odcinkiem z udziałem gwiazd, a wisienką na torcie był deser Dawida Wolińskiego i jego siostry, Karoliny.

Owocowe tiramisu zaskoczyło gości. Sprawdźcie sami, czy faktycznie jest tak pyszne, powtarzając przepis w domu!

Włoska robota, czyli owocowe tiramisu
Włoska robota, czyli owocowe tiramisu

Zresztą, przystawka Dawida i Karoliny też była na słodko i też smakowała doskonale!

Ugotowani w parach: U Dawida i Karoliny przystawka na słodko. "Smakowała wybitnie"
podziel się:

Pozostałe wiadomości