- 2 mascarpone
- 4 jajka
- 4 łyżki cukru
- kruszone bezy
- świeże mango
- borówki
- bratki
Ucieramy jajka z cukrem na gładką masę. Dodajemy mascarpone powoli miksując, po uzyskaniu gładkiej masy przekładamy do pucharków: warstwa masy, kruszona beza, borówki, warstwa masy, pulpa mango, kruszona beza, bratki.
Tu znajdziecie wszystkie przepisy Dawida i Karoliny.
Ugotowani w parach: odcinej specjalny
Ugotowani w parach: Z jakimi potrawami kojarzy wam się wiosna?
Ugotowani w parach: Dawid i jego siostra nigdy wcześniej nie gotowali razem
Ugotowani w parach: Kto jest autorem menu. Dawid czy Karolina?
Ugotowani w parach: Największe obawy przed programem?
Ugotowani w parach: Która potrawa zrobiła na was największe wrażenie?
Ugotowani w parach: Największe wyzwanie dla Damiana i Ireneusza?
Ugotowani w parach: Jak gotowało się z synem i jak gotowało się z tatą?
podziel się: