W tym odcinku najlepsi kucharze amatorzy w Polsce będą musieli udowodnić, że nie tylko znają się na wymyślnych przepisach i zaskakujących połączeniach smaków, lecz także świetnie opanowali kuchenne podstawy. Jurorzy przygotowali dla nich test umiejętności: krojenie cebuli, obieranie marchwi i wyrabianie idealnego ciasta naleśnikowego. Tylko ci, którzy świetnie poradzą sobie z tym wyzwaniem, będą pewni udziału w kolejnej konkurencji.
W tym odcinku najlepsi kucharze amatorzy w Polsce będą musieli udowodnić, że nie tylko znają się na wymyślnych przepisach i zaskakujących połączeniach smaków, lecz także świetnie opanowali kuchenne podstawy. Jurorzy przygotowali dla nich test umiejętności: krojenie cebuli, obieranie marchwi i wyrabianie idealnego ciasta naleśnikowego.
W tym odcinku najlepsi kucharze amatorzy w Polsce będą musieli udowodnić, że nie tylko znają się na wymyślnych przepisach i zaskakujących połączeniach smaków, lecz także świetnie opanowali kuchenne podstawy. Jurorzy przygotowali dla nich test umiejętności: krojenie cebuli, obieranie marchwi i wyrabianie idealnego ciasta naleśnikowego. Tylko ci, którzy świetnie poradzą sobie z tym wyzwaniem, będą pewni udziału w kolejnej konkurencji.
W tym odcinku najlepsi kucharze amatorzy w Polsce będą musieli udowodnić, że nie tylko znają się na wymyślnych przepisach i zaskakujących połączeniach smaków, lecz także świetnie opanowali kuchenne podstawy.
W tym odcinku najlepsi kucharze amatorzy w Polsce będą musieli udowodnić, że nie tylko znają się na wymyślnych przepisach i zaskakujących połączeniach smaków, lecz także świetnie opanowali kuchenne podstawy. Jurorzy przygotowali dla nich test umiejętności: krojenie cebuli, obieranie marchwi i wyrabianie idealnego ciasta naleśnikowego. Tylko ci, którzy świetnie poradzą sobie z tym wyzwaniem, będą pewni udziału w kolejnej konkurencji. Liczyć się będzie jakość i ilość! Pozostali zmierzą się z najsłynniejszą polską potrawą – kotletem schabowym z kapustą i ziemniakami w towarzystwie kompotu. Czy uczestnicy MasterChefa potrafią przygotować to danie na najwyższym, światowym poziomie?
Swojego udziału w programie może już być pewnych 8 osób, które z wysokości balkonu będą obserwować, jak z zadaniem od jurorów poradzą sobie ich koledzy. W tym odcinku Magda Gessler, Michel Moran i Ania Starmach postanowili sprawdzić, jak uczestnicy poradzą sobie z tajemniczymi skrzynkami. Pod nimi znajdzie się 20 najbardziej popularnych produktów spożywczych w Polsce, takich jak cebula, kapusta, jabłka i ziemniaki. Zadaniem kucharzy będzie przygotowanie z nich dania na najwyższym poziomie – poziomie MasterChefa. W drugiej części odcinka uczestnicy zmierzą się z prawdziwym klasykiem domowej kuchni! Aby zdobyć wymarzony fartuch zawodnicy zaprezentują jurorom trzy rodzaje klusek – na słodko, z mięsne z sosem oraz wegetariańskie.
W kuchni MasterChefa trwa rywalizacja o wejście do najlepszej czternastki. Swojego udziału w programie może już być pewnych 8 osób, które z wysokości balkonu będą obserwować, jak z zadaniem od jurorów poradzą sobie ich koledzy. W tym odcinku Magda Gessler, Michel Moran i Ania Starmach postanowili sprawdzić, jak uczestnicy poradzą sobie z tajemniczymi skrzynkami. Pod nimi znajdzie się 20 najbardziej popularnych produktów spożywczych w Polsce, takich jak cebula, kapusta, jabłka i ziemniaki. Zadaniem kucharzy będzie przygotowanie z nich dania na najwyższym poziomie – poziomie MasterChefa. W drugiej części odcinka uczestnicy zmierzą się z prawdziwym klasykiem domowej kuchni! Aby zdobyć wymarzony fartuch zawodnicy zaprezentują jurorom trzy rodzaje klusek – na słodko, z mięsne z sosem oraz wegetariańskie.
W kuchni MasterChefa trwa rywalizacja o wejście do najlepszej czternastki. Swojego udziału w programie może już być pewnych 8 osób, które z wysokości balkonu będą obserwować, jak z zadaniem od jurorów poradzą sobie ich koledzy.
W tym odcinku Magda Gessler, Michel Moran i Ania Starmach postanowili sprawdzić, jak uczestnicy poradzą sobie z tajemniczymi skrzynkami. Pod nimi znajdzie się 20 najbardziej popularnych produktów spożywczych w Polsce, takich jak cebula, kapusta, jabłka i ziemniaki.
W kuchni MasterChefa trwa rywalizacja o wejście do najlepszej czternastki. Swojego udziału w programie może już być pewnych 8 osób, które z wysokości balkonu będą obserwować, jak z zadaniem od jurorów poradzą sobie ich koledzy.
W tym odcinku Magda Gessler, Michel Moran i Ania Starmach postanowili sprawdzić, jak uczestnicy poradzą sobie z tajemniczymi skrzynkami. Pod nimi znajdzie się 20 najbardziej popularnych produktów spożywczych w Polsce, takich jak cebula, kapusta, jabłka i ziemniaki.
W tym odcinku Magda Gessler, Michel Moran i Ania Starmach postanowili sprawdzić, jak uczestnicy poradzą sobie z tajemniczymi skrzynkami. Pod nimi znajdzie się 20 najbardziej popularnych produktów spożywczych w Polsce, takich jak cebula, kapusta, jabłka i ziemniaki.
Uczestnicy zmierzą się z prawdziwym klasykiem domowej kuchni! Aby zdobyć wymarzony fartuch zawodnicy zaprezentują jurorom trzy rodzaje klusek – na słodko, z mięsne z sosem oraz wegetariańskie.
W kuchni MasterChefa trwa rywalizacja o wejście do najlepszej czternastki. Swojego udziału w programie może już być pewnych 8 osób, które z wysokości balkonu będą obserwować, jak z zadaniem od jurorów poradzą sobie ich koledzy. W tym odcinku Magda Gessler, Michel Moran i Ania Starmach postanowili sprawdzić, jak uczestnicy poradzą sobie z tajemniczymi skrzynkami. Pod nimi znajdzie się 20 najbardziej popularnych produktów spożywczych w Polsce, takich jak cebula, kapusta, jabłka i ziemniaki. Zadaniem kucharzy będzie przygotowanie z nich dania na najwyższym poziomie – poziomie MasterChefa. W drugiej części odcinka uczestnicy zmierzą się z prawdziwym klasykiem domowej kuchni! Aby zdobyć wymarzony fartuch zawodnicy zaprezentują jurorom trzy rodzaje klusek – na słodko, z mięsne z sosem oraz wegetariańskie.
W tym odcinku Magda Gessler, Michel Moran i Ania Starmach postanowili sprawdzić, jak uczestnicy poradzą sobie z tajemniczymi skrzynkami. Pod nimi znajdzie się 20 najbardziej popularnych produktów spożywczych w Polsce, takich jak cebula, kapusta, jabłka i ziemniaki. Zadaniem kucharzy będzie przygotowanie z nich dania na najwyższym poziomie – poziomie MasterChefa. W drugiej części odcinka uczestnicy zmierzą się z prawdziwym klasykiem domowej kuchni! Aby zdobyć wymarzony fartuch zawodnicy zaprezentują jurorom trzy rodzaje klusek – na słodko, z mięsne z sosem oraz wegetariańskie.
W kuchni MasterChefa trwa rywalizacja o wejście do najlepszej czternastki. Swojego udziału w programie może już być pewnych 8 osób, które z wysokości balkonu będą obserwować, jak z zadaniem od jurorów poradzą sobie ich koledzy.
Wrócił najpopularniejszy program dla kucharzy amatorów! W 9. edycji MasterChefa na widzów czekało wiele zmian i niespodzianek. Z powodu trwającej pandemii castingi do konkursu odbywały się przez Internet, dlatego szansę zaprezentowania się przed jurorami miało więcej osób niż zazwyczaj.