"Może we mnie jest błąd?" - restauratorka z Rybnika jest już kompletnie wypalona. Nie wierzy w siebie, nie ma sił walczyć o swoją przyszłość. A wszystko staje się tym bardziej dziwne, że kuchnia w Rybniku jest wyjątkowo smaczna.
"Bardzo smaczne" - tak Magda Gessler zareagowała na jajko sadzone w żurku. Co jeszcze zaciekawiło restauratorkę? Jak oceniła pozostałe dania w "Dzikiej róży" w Rybniku? Zobacz fragment najnowszego odcinka "Kuchennych rewolucji".
Restauracja w Rybniku zaskoczyła Magdę Gessler już na samym wstępie swoimi godzinami otwarcia. Przez cały tydzień jest zamknięta, ponieważ... goście pojawiali się dotąd tylko w niedziele. Czy to się zmieniło? Zobacz fragment "Kuchennych rewolucji" prosto z Rybnika.
Ewa i Michał poznali się, pracując na stołówce wielkiej elektrowni w Rybniku. Kiedy podjęli decyzję o wspólnym życiu, zapragnęli też otworzyć własną restaurację. Początkowo był to bar za jedyne 2000 złotych, a następnie lokal na ul. Dzikiej róży. Finalnie zdecydowali się wynająć remizę... i wtedy wszystko się zaczęło.
"Myślisz, że wszystko źle robisz? Że wszystko przez Ciebie? Że nic nie osiągnęłaś?" - Magda Gessler w Rybniku trafi na trop prawdziwych problemów. Co ciekawe, nie będą one dotyczyć kwestii kulinarnych. Zobacz zwiastun 3. odcinka "Kuchennych rewolucji".
PREMIERA 14 marca o godz. 21:30, oczywiście na antenie TVN.
Kucharka i właścicielka nie wierzy we własne siły. Gotuje naprawdę smacznie i rzetelnie, nie oszukując na składnikach. Zatem w czym tkwi problem? Magda Gessler będzie miała twardy orzech do zgryzienia.
PREMIERA odcinka już 14 marca o godz. 21:30, oczywiście w TVN.
W Rybniku restauracja "Dzika róża" jest wyjątkowa. Chociażby ze względu na godziny otwarcia. Tamtejsi kucharze pracują jedynie... niedzielami. Zobaczcie, jak Magda Gessler na to zareagowała.
PREMIERA 3. odcinka "Kuchennych rewolucji" już 14 marca o godz. 21:30, oczywiście w TVN.
W Rybniku panuje czarna rozpacz. "Przechodzę momenty załamania i mi się nie chce!" Czy Magda Gessler tchnie wystarczająco dużo życia w tamtejszych restauratorów? Czy misja ratunkowa restauracji "Dzika róża" ma w ogóle szansę? Zobaczcie zwiastun odcinka prosto z Rybnika.
PREMIERA: 14 marca o godz. 21:30, oczywiście w TVN.
Jeleń w aromatycznym sosie i mnóstwo pysznych kulinarnych połączeń. Kolacja w "Morze Las" należy do udanych!
Czy Magda Gessler sprosta problemom małżeństwa?
Magda Gessler próbuje rozwiązać problemy właścicieli restauracji w Świnoujściu...
Jaki ma na to pomysł?
Magda Gessler ponownie pojawia się w Świnoujściu? Jaki będzie werdykt?
Smaku ryby brak! Jak wygląda prawdziwy chowder?
Niestety umiejętności kucharza nie przemówiły do Magdy Gessler...
Ewa pracowała wcześniej jako kelnerka, a Krzysztof był barmanem. W końcu udało im się wynająć lokal w Świnoujściu pełnym turystów z Polski i Niemiec. Menu wypełniło się potrawami z całego świata. Znalazły się w nim steki z brazylijskiej wołowiny, koktajl z awokado z krewetkami, czy włoskie makarony. Nie brakuje także dań z ryb – jest ceviche rodem z Ameryki Południowej oraz chowder, czyli irlandzka zupa rybna. Wnętrze restauracji jest utrzymane w czarno-złotej kolorystyce, a klienci mogą rozsiąść się na czarnych, pikowanych kanapach. Ewa i Krzysztof szybko przekonali się, że gdzieś musieli popełnić błąd. Nieliczni goście, którzy do nich zaglądają, niemal od razu wychodzą zrażeni klubowym wystrojem sali. Utrzymanie restauracji jest coraz trudniejsze. Ewa, która została mamą jest załamana sytuacją. Sama musi poświęcić się wychowaniu dziecka, w czasie kiedy „Taste” nie tylko przynosi straty, ale też zabiera cały czas jej męża. Krzysztof nie poddając się, ciągle wierzy, że restauracja odniesie w końcu sukces. Czy Magda Gessler sprosta problemom małżeństwa?
W pobliżu przystani promowej w Świnoujściu Ewa i Krzysztof otworzyli swoją pierwszą restaurację „Taste”. Chociaż to ich pierwszy wspólny interes, małżeństwo może pochwalić się 15-letnim stażem pracy w gastronomii. Ewa pracowała wcześniej jako kelnerka, a Krzysztof był barmanem. W końcu udało im się wynająć lokal w Świnoujściu pełnym turystów z Polski i Niemiec. Menu wypełniło się potrawami z całego świata. Znalazły się w nim steki z brazylijskiej wołowiny, koktajl z awokado z krewetkami, czy włoskie makarony. Nie brakuje także dań z ryb – jest ceviche rodem z Ameryki Południowej oraz chowder, czyli irlandzka zupa rybna. Wnętrze restauracji jest utrzymane w czarno-złotej kolorystyce, a klienci mogą rozsiąść się na czarnych, pikowanych kanapach. Ewa i Krzysztof szybko przekonali się, że gdzieś musieli popełnić błąd. Nieliczni goście, którzy do nich zaglądają, niemal od razu wychodzą zrażeni klubowym wystrojem sali. Utrzymanie restauracji jest coraz trudniejsze. Ewa, która została mamą jest załamana sytuacją. Sama musi poświęcić się wychowaniu dziecka, w czasie kiedy „Taste” nie tylko przynosi straty, ale też zabiera cały czas jej męża. Krzysztof nie poddając się, ciągle wierzy, że restauracja odniesie w końcu sukces. Czy Magda Gessler sprosta problemom małżeństwa?
W pobliżu przystani promowej w Świnoujściu Ewa i Krzysztof otworzyli swoją pierwszą restaurację „Taste”.
Chociaż to ich pierwszy wspólny interes, małżeństwo może pochwalić się 15-letnim stażem pracy w gastronomii.
Ewa pracowała wcześniej jako kelnerka, a Krzysztof był barmanem. W końcu udało im się wynająć lokal w Świnoujściu pełnym turystów z Polski i Niemiec. Menu wypełniło się potrawami z całego świata. Znalazły się w nim steki z brazylijskiej wołowiny, koktajl z awokado z krewetkami, czy włoskie makarony. Nie brakuje także dań z ryb – jest ceviche rodem z Ameryki Południowej oraz chowder, czyli irlandzka zupa rybna. Wnętrze restauracji jest utrzymane w czarno-złotej kolorystyce, a klienci mogą rozsiąść się na czarnych, pikowanych kanapach. Ewa i Krzysztof szybko przekonali się, że gdzieś musieli popełnić błąd. Nieliczni goście, którzy do nich zaglądają, niemal od razu wychodzą zrażeni klubowym wystrojem sali. Utrzymanie restauracji jest coraz trudniejsze. Ewa, która została mamą jest załamana sytuacją. Sama musi poświęcić się wychowaniu dziecka, w czasie kiedy „Taste” nie tylko przynosi straty, ale też zabiera cały czas jej męża. Krzysztof nie poddając się, ciągle wierzy, że restauracja odniesie w końcu sukces. Czy Magda Gessler sprosta problemom małżeństwa?
Czy uczucie do tego deseru szybko zgaśnie?
To ciężka próba dla ekipy ze Świnoujścia.
Czy trening karate z mistrzem pozwoli im odnaleźć się później w restauracji i osiągnąć sukces?
Powrót do Słupi okazał się wyjątkowo smaczny. Magda Gessler została powitana potrawami, które zostały pieczołowicie odtworzone według jej receptur. Zobaczcie, jak dobrze wypadli właściciele karczmy "Żółtodzioby" w Słupi. Polecamy fragment premierowego sezonu "Kuchennych rewolucji".
Finałowa kolacja w Słupi okazała się prawdziwym hitem. Potrawy przygotowane przez Magdę Gessler przyciągnęły tłumy smakoszy. Zobaczcie, jak skończyła się pierwsza rewolucja w premierowym sezonie "Kuchennych rewolucji".
Wszystkie odcinki programu obejrzysz bez opłat w player.pl
Szczera rozmowa to zawsze dobra droga do rozwiązania problemów. Restauratorzy w Słupi umieją gotować. Zatem w czym problem? Czy aby na pewno tylko w obwodnicy, która ominęła to miejsce, zmniejszając ruch? To cała prawda? Zobacz premierowy fragment "Kuchennych rewolucji". 19. sezon właśnie wystartował!
To jest jeden z naszych ulubionych fragmentów programu. Wielkie gotowanie i zapraszanie gości na finałową kolację. Jak to wyglądało w Słupi? Zobacz fragment premierowego sezonu "Kuchennych rewolucji" - polecamy!
Gdy na sali restauracyjnej wielkie zmiany, właściciel Mirek ma nietęgą minę. Skąd taka reakcja? Magda Gessler jednak ma anielską cierpliwość...
Zobacz fragment premierowego sezonu "Kuchennych rewolucji" prosto ze Słupi.
Mirek - właściciel restauracji w Słupi - wyraźnie tkwi w marazmie. Jest wycofany, bez życia i zapału do dalszej pracy. Jak go obudzić? Najprościej wodą. Ale to tylko metafora początków zmian, które za chwilę nastąpią. Magda Gessler wie, co robi. W końcu przeprowadziła już blisko 250 rewolucji, z których znaczna większość zakończyła się sukcesem. Polecamy wideo z najnowszego odcinka "Kuchennych rewolucji".
Magda Gessler musiała sięgnąć po ekstremalne środki. W tym wnętrzu nie dało się wręcz oddychać! Ale spokojnie - ta historia skończy się pozytywnie. Zobaczcie pozostałe fragmenty premierowego sezonu "Kuchennych rewolucji" prosto ze Słupi.
Dziwny rozdźwięk - w tej kuchni nic do siebie nie pasuje. Pan Mirek zapomniał o sosie w sałatce. Suchy żart czy przypadek? Natomiast inne potrawy bronią się same. Zobaczcie fragment premierowego sezonu "Kuchennych rewolucji".
W tej restauracji jest tak duszno, że nie sposób kosztować tamtejszych potraw. W Słupi Magda Gessler już na wstępie miała pod górkę. Zobacz fragment degustacji z nowego sezonu. Wszystkie odcinki oczywiście zobaczycie na www.player.pl Polecamy!
Restaurator ze Słupi nie może wyrwać się z letargu. Nie uczestniczy czynnie w rewolucji. Jak Magda Gessler go obudzi? Czy sama woda wystarczy? Czy ta symboliczna scena wstrząśnie właścicielem "Hacjendy"?
Premiera nowe odcinka "Kuchennych rewolucji" już 28 lutego, o godz. 21:30, oczywiście w TVN.
Magda Gessler w Słupi będzie do czynienia z restauratorem, które sama określi typem podstarzałego playboya. Właściciel "Hacjendy" nieustannie odnosi się do przeszłości. Co chwila podkreśla, jak było kiedyś. Jak zareaguje na to Magda Gessler?
Premiera pierwszego odcinka nowego sezonu już w czwartek 28 lutego, o godz. 21:30, oczywiście w TVN.