Magda Gessler pojawia się w "The Best Bar" i czeka na popisowe dania. Okazuje się, że menu jest dość długie, ale niewarte uwagi... Restauratorka decyduje się na zupę ogórkową oraz zapiekankę, a Kasi jest głupio, że musi podać jedzenie złej jakości. W czasie oczekiwania na dania trudno wytrzymać, gdyż elektryczny nóż do kebaba zakłóca spokój. Jaki będzie finał tej sytuacji?
Zobacz fragment 1. odcinka 20. sezonu PRZED EMISJĄ W TV.
Premiera w czwartek 5. września o 21:30! Odcinek jest już dostępny w Player.pl.
Teraz szansę dostanie nieapetyczna zapiekanka - wiotka na pierwszy rzut oka. Magda Gessler nie jest zadowolona z tego dania i uważa, że pieczarkowa miazga z serem grozi zatruciem. "G*wno z pieczarek..." - podsumowała. Czy mogło być lepiej?
Zobacz fragment 1. odcinka 20. sezonu Kuchennych Rewolucji. Odcinek jest już dostępny w Player.pl.
Tym razem pora na frytki w prostym zestawie z kebabem i sosami. Menadżerka Magda uważa, że "warto iść w stronę kebabu i fast foodu", ponieważ "to się dobrze sprzedaje i ludzie bardzo to lubią". Czy rzeczywiście w tej knajpie jest dobry kebab? Czy smakuje lepiej, niż wygląda? Magda Gessler jest odmiennego zdania, podsumowawszy, że trafił się jej "suchy, niedoprawiony kurczak... Masakra".
Zobacz fragment 1. odcinka 20. sezonu Kuchennych Rewolucji. Odcinek jest już dostępny w Player.pl.
Zdenerwowana Magda Gessler pojawia się w lokalu, by porozmawiać z właścicielem, jednak on spożywa zupę. Gdy mężczyzna zostaje poproszony o położenie rąk na stół, zostaje oblany obrzydliwym farszem z pieczarek. Czy zapiekanki z czymś takim są w ogóle jadalne? Czas dokonać radykalnych zmian!
Zobacz fragment 1. odcinka 20. sezonu Kuchennych Rewolucji. Odcinek jest już dostępny w Player.pl.
Dawny "The Best Bar" zmienił się w przytulne bistro. Zza baru zniknął kebab i gotowe sałatki, pojawiły się natomiast świeże produkty sezonowe. Teraz w "Chłopie i Babie" jest nastrojowo, ponieważ część ścian zmieniła kolor. Powstały również duże grafiki, odnoszące się do rolniczej historii województwa wielkopolskiego. Koniecznie sprawdź, jak przemianę ocenili pierwsi goście!
Zobacz fragment 1. odcinka 20. sezonu Kuchennych Rewolucji. Odcinek jest już dostępny w Player.pl.
Ostatnią deską ratunku albo gwoździem do trumny kucharek może być pizza. Z ciastem w grobowej ciszy zmaga się Zosia, a menadżerka nadzoruje wszystko z surową miną. Gdy kompozycja jest już gotowa nie widać, by szef pękał z dumy... Niespodziewanie Magda Gessler postanawia nie czekać na posiłek i prosi do siebie właściciela. "Pan ma świadomość, co pan sprzedaje?" - pyta. Ostatecznie przysmak z Włoch ląduje na podłodze! "Ja wiedziałem, że ta pizza jest słaba, bardzo słaba" - podsumował właściciel.
Zobacz fragment 1. odcinka 20. sezonu Kuchennych Rewolucji. Odcinek jest już dostępny w Player.pl.
"The Best Bar" z obrzydliwym jedzenie już nie istnieje. Dzięki kuchennym rewolucjom i Magdzie Gessler teraz jest smacznie i niedrogo. W ten sposób "Chłop i Baba" staje się dobrą restauracją. Czy właścicielowi uda się utrzymać wysoki poziom i zdobyć większą grupę gości? Zobacz fragment 1. odcinka 20. sezonu Kuchennych Rewolucji. Odcinek jest już dostępny w Player.pl.
Nad dawnym barem pojawia się nowy szyld. Wnętrze również jest całkiem nowe, a w nim sezonowe szparagi. Wielkimi krokami nadchodzą narodziny nowej restauracji, w której ma być przyjemnie i smacznie. Sala jest już gotowa na kolację, a kuchni wszyscy zabierają się do pracy. Promocyjnym daniem będą pieczone łódeczki ziemniaczane z farszem. Wszystko wygląda na to, że efektami rewolucji można zacząć się chwalić.
Zobacz fragment 1. odcinka 20. sezonu Kuchennych Rewolucji. Odcinek jest już dostępny w Player.pl.
"The Best Bar" to lokal o kilkunastoletniej historii. Właścicielem jest 46-letni Edward, jednak lokal z kebabem i pizzą prowadzi krótko, bo zaledwie od kilku tygodni. Wcześniej mężczyzna wcześniej był dostawcą gazu i postanowił przejąć interes po znajomym. Do nowego przedsięwzięcia Edward podszedł bardzo rzeczowo - "Troszeczkę się interesowałem gastronomią. Doczytałem (...), że jest to jedna z gałęzi, która (...) notuje wzrosty. Stwierdziłem, że dywersyfikowanie źródeł dochodu ma sens". Zobacz fragment 1. odcinka 20. sezonu PRZED EMISJĄ W TV.
Premiera w czwartek 5. września o 21:30! Odcinek jest już dostępny w Player.pl.
Obrzydliwy farsz do zapiekanek prawie wylądował na głowie właściciela...
Magda Gessler zaprezentowała słabej jakości farsz właścicielowi, wylewając go na dłonie by sam mógł się przekonać o jego jakości.
Właściciel serwuje obrzydliwy półprodukt i tym samym, zdaniem Magdy Gessler okrada zdrowie ludzkie...
Ponad 250. przeprowadzonych rewolucji, tysiące pomysłów na przepisy kulinarne, metamorfozy wnętrz i ona jedna – Magda Gessler! Już dziś po raz dwudziesty najsłynniejsza polska restauratorka wyruszy w Polskę, aby ratować upadające lokale. Czy dzięki „Kuchennym rewolucjom” odmieni ich los i nada im drugie życie? W jubileuszowym sezonie restauratorka ponownie podejmie się niemożliwego i odkryje wiele ciemnych stron różnych kulinarnych biznesów. Czy jej recepta na sukces zadziała w każdym przypadku?
Załoga restauracji "Best Bar" ma spory problem z nieprzyjemnym zapachem, który unosi się w lokalu.
Jak sobie z tym radzą? Dość niekonwencjonalnie...
Zobacz fragment 1. odcinka 20. sezonu PRZED EMISJĄ W TV!
Premiera w czwartek 5. września o 21:30!
Odcinek jest już dostępny w Player.pl
Ponad dwieście pięćdziesiąt przeprowadzonych rewolucji, tysiące pomysłów na przepisy kulinarne, metamorfozy wnętrz i ona jedna – Magda Gessler! Jesienią już po raz dwudziesty najsłynniejsza polska restauratorka wyruszy w Polskę, aby ratować upadające lokale. Czy dzięki "Kuchennym rewolucjom" odmieni ich los i nada im drugie życie?
Jesienią na antenie TVN pojawią się "Kuchenne rewolucje" z fenomenalną Magdą Gessler! Zobacz, jak nasza gwiazda prezentowała się w czasie jesiennej konferencji ramówkowej. Znanej i lubianej restauratorce towarzyszyła Ania Starmach, jedna z prowadzących program "Master Chef".
Premiera Kuchennych Rewolucji już w czwartek, 5 września o godzinie 21:30. Jakimi restauracjami zajmie się Magda Gessler w tym sezonie?
Śmierdzący problem? Szef kuchni, który ma dramatyczny problem z utrzymaniem higieny? Magda Gessler próbuje pomóc! Widocznie odczuwalna nuta potu wszystkim daję się we znaki...
Magda Gessler testuje kartę w Pomidorowym Bistro. Właściciele przyjęli szczere gratulacje. Jedzenie było wzruszające i przepyszne! Schab i pomidorowa wyjątkowo zasmakowały Magdzie Gessler!
Z okazji zeszłorocznego 20-lecia stacji TVN, Magda Gessler została zapytana o sekret udanej restauracji. "Żeby robić restaurację, trzeba być człowiekiem renesansu. Ty musisz być tego, czego (załoga) oni mają nauczyć się od Ciebie. Czyli poświęcam sobie 2 do 2,5 (z kawą do 3) godzin na malowanie, fryzowanie, szukanie garderoby - ŻYCIE. Po czym wpadam do restauracji taka "ODPITOLONA" i jedziemy. Jeśli ja jestem tak kolorowa, przygotowana, to i restauracja będzie dobra."
I jak tu pani Magdy nie kochać? ;) #besos
Magda Gessler woli mężczyzn w kuchni czy jednak w sypialni? My wiemy, ale nie powiemy. Odpalcie wideo i sprawdźcie sami! ;)
Ten pieróg Magda Gessler zapamięta na długo. Był gorzki i niestety totalnie nie nadawał się do zjedzenia. Magda Gessler musiała go wypluć!
Marta wspierana przez męża Sebastiana prowadzi restaurację „Złota kura” w Elblągu już od kilku lat. Miejsce z blisko 27-letnią historią stworzyła jej teściowa, Dorota. Z sukcesem prowadziła dawniej bar z kurczakami z rożna, które można było zamówić przez telefon. W latach dziewięćdziesiątych uchodziło to za nowość, która gwarantowała powodzenie lokalu. Przez lata prosty bar zamienił się w restaurację z prawdziwego zdarzenia. Czasy, kiedy przed „Złotą kurą” ustawiały się kolejki głodnych gości, minęły jednak bezpowrotnie. Po śmierci Doroty, restaurację przejęła jej synowa Marta. Kobieta czuła się w obowiązku kontynuować rozpoczęte dzieło. Obecna właścicielka i szefowa kuchni wciąż piecze na rożnie kurczaki według receptury Doroty. Utrzymanie restauracji traktuje bowiem jako misję. Sytuacja „Złotej kury” z roku na rok jest jednak coraz gorsza. Marta nie może jednak pogodzić się z wizją zamknięcia lokalu. Kobieta jest przekonana, że Dorota czuwa nad restauracją, a wszyscy pracownicy czują tam jej energię. W obliczu katastrofy na pomoc wezwano Magdę Gessler. A kiedy słynna restauratorka przyśniła się Marcie, wiedziała, że była to właściwa decyzja.
Czy tradycyjna receptura się obroni? Niestety kurczak złej jakości zaserwowany przez właścicieli nie zasmakował Magdzie Gessler...
Marta wspierana przez męża Sebastiana prowadzi restaurację „Złota kura” w Elblągu już od kilku lat. Miejsce z blisko 27-letnią historią stworzyła jej teściowa, Dorota. Z sukcesem prowadziła dawniej bar z kurczakami z rożna, które można było zamówić przez telefon. W latach dziewięćdziesiątych uchodziło to za nowość, która gwarantowała powodzenie lokalu. Przez lata prosty bar zamienił się w restaurację z prawdziwego zdarzenia.
Niestety nie padły one z ust Magdy Gessler. Magda Gessler nie przełknęła tego dania...
Skąd pochodzą kurczaki w "Złotej kurze"? Magda Gessler zgłębia temat!
Magda Gessler testowała rosół, który okazał się wyśmienity! To wielki sukces dla właścicielki!
Czy właściciele poszli tropem Magdy Gessler? Czy uda im się pokazać z jak najlepszej strony?
Zupa okazała się genialna - takie słowa od Magdy Gessler to miód na serce właścicielki...
Produkty regionalne wygrały w Elblągu!
Karkówka, nie nadawała się do spożycia...
Magdzie Gessler nie udało się jej przełknąć...
Zobacz fragment przed emisją w TV! Premiera finałowego odcinka w czwartek: 21:30!
Pstrąg z chrzanem i złote jaja. Poznajcie przepis Magdy Gessler!
Zapraszamy na ostatni odcinek sezonu!
PREMIERA: Czwartek 21:30