odcinek 8, sezon 7
Restauracja Carska, Legionowo W Legionowie dwie koleżanki, Renata i Beata odrestaurowały zniszczony, ale zabytkowy budynek, w którym w XIX wieku stacjonowały wojska carskie. Początkowo otworzyły w nim salę weselną, jednak dwa lata temu przerobiły ją na restaurację "Carską", w której serwują dania polskie z akcentami rosyjskimi. Właścicielki chciałyby, żeby ich legionowski lokal wyróżniał się dobrym smakiem i wystrojem. Niestety same nie potrafią zaryzykować i zdecydować się na konkretne zmiany.
Odwagi kobietom ma dodać Magda Gessler. Znana restauratorka tym razem jednak zostanie lodowato powitana, zmierzy się z kulinarnym dziedzictwem, a przed wszystkim będzie szukać słowiańskiej radości. Czy ją znajdzie?
Podziel się
- Podziel się
- Tweetnij
- Wyślij znajomemu
Podziel się
- Podziel się
- Tweetnij
- Wyślij znajomemu
Programy
Wiosna 2025 w TVN. Sprawdź, kiedy startują ulubione programy i seriale oraz nowości!
Wiosna 2025 w TVN zapowiada się niezwykle ekscytująco! Na widzów czekają zarówno kultowe programy, takie jak "Kuchenne rewolucje" z Magdą Gessler oraz "Kuba Wojewódzki", jak i nowość "You can dance" i nowy serial z doskonałą obsadą "Szpital św. Anny". Stacja przygotowała różnorodne propozycje. Sprawdź, co oglądać tej wiosny.
Kuchenne Rewolucje
"Ziemniak czy Kartofel" czy "Kura domowa"? Co dziś dzieje się z lokalem po rewolucjach Magdy Gessler?
Magda Gessler trafiła do Zamościa. W programie "Kuchenne rewolucje" podjęła się wyzwania pomocy właścicielom "Kury Domowej", którzy zmagali się z problemami finansowymi i brakiem doświadczenia w gastronomii. Po przemianach lokal zmienił nazwę na "Ziemniak czy Kartofel", a menu zyskało nowy charakter. Niestety historia ta miała swój tragiczny ciąg dalszy – właściciel restauracji, Piotr, zmarł niespełna rok po emisji odcinka. Czy "Kura Domowa" przetrwała próbę czasu i jak dziś wygląda jej działalność?
Kuchenne Rewolucje
W Kalinowcu Magda Gessler pomogła bezdomnej właścicielce. Czy "STOP BAR nad Liwcem" działa nadal?
Magda Gessler odwiedziła z "Kuchennymi rewolucjami" bar "Schabowy i spółka" w Kalinowcu, gdzie właścicielka Ewelina i jej siostra Sylwia zmagały się z trudnościami życiowymi i zawodowymi. Restauratorka stanęła przed wyzwaniem nie tylko ocalenia biznesu, ale także pomocą w naprawie rodzinnych relacji.
Kuchenne Rewolucje
Interwencja Magdy Gessler, alkoholizm, życie właścicielki zagrożone. Co dzieje się dziś z lokalem "Dzik dzik dzik"?
Magda Gessler zawitała do Barlinka, gdzie właścicielka restauracji "Wielkopolanka" borykała się z ogromnymi problemami finansowymi i osobistymi. Lokal, który zmienił nazwę na "Dzik Dzik Dzik", przeszedł kompletną rewolucję – od nowego menu po zmiany w życiu prywatnym właścicieli. Czy rewolucja się udała i czy restauracja nadal istnieje? Sprawdziliśmy!
Kuchenne Rewolucje
Magda Gessler rzucała talerzami w Brennej, ale rewolucja się udała. Sprawdziliśmy, czy "Gospoda z Górki" działa nadal
Magda Gessler odwiedziła niewielką, urokliwą miejscowość Brenna, gdzie właścicielka restauracji "Ziołowa Chata" poprosiła o pomoc w ratowaniu swojego biznesu. Pomimo pięknej lokalizacji nad potokiem i domowej atmosfery, restauracja świeciła pustkami, a menu wymagało natychmiastowych zmian. W odcinku "Kuchennych Rewolucji" padły mocne słowa i latały talerze. Nie obyło się też bez szczerych rozmów. Czy udało się uratować lokal?
Kuchenne Rewolucje
Magda Gessler chciała przerwać te "Kuchenne rewolucje". Czy "Oberża Bażant" w Pasłęku jeszcze istnieje?
To były jedne z najbardziej emicjonalnych "Kuchennych rewolucji". Magda Gessler podjęła się trudnej misji w restauracji "Perfect Pub", która po zmianach przekształciła się w "Oberżę Bażant". Jednak to nie kulinarne wyzwania, a zachowanie właścicielki Pauliny stało się głównym tematem tego odcinka. Magda Gessler w pewnym momencie chciała przerwać rewolucję. Co się działo w lokalu? Czy "Oberża Bażant" jeszcze istnieje?
Kuchenne Rewolucje
Magda Gessler uratowała "Karczmę u Sołtysa" i pogodziła rodzinę. Co dzieje się z lokalem po "Kuchennych rewolucjach"?
Magda Gessler po raz kolejny udowodniła, że jej "Kuchenne rewolucje" potrafią zmienić życie nie tylko restauracji, ale także całych rodzin. W Dusznikach-Zdroju właścicielka "Karczmy u Sołtysa", Klementyna, stanęła przed dramatycznym wyzwaniem finansowym i rodzinnym. Dzięki pomocy znanej restauratorki lokal przeszedł metamorfozę, stając się "Karczmą Bławatek". Czy zmiany przyniosły sukces? Jak wygląda dziś sytuacja restauracji i czy rodzina Klementyny się pogodziła? Sprawdź, co wydarzyło się w trakcie i po rewolucji!
Kuchenne Rewolucje
W "Prosto od Serca" po "Kuchennych rewolucjach" było zjawiskowo. Smutne wieści przyszły nagle
Magda Gessler po raz kolejny zawitała z pomocą do miejsca potrzebującego zmian. Tym razem przemiana dotyczyła "Kuźni Smaków" w Sokołowie Podlaskim. Restauracja prowadzona przez Martę i Czarka, mimo wielkiego zaangażowania właścicieli, zmagała się z trudnościami finansowymi. Dzięki wsparciu znanej restauratorki lokal przeszedł metamorfozę, stając się "Prosto od Serca". Jak potoczyły się losy tej restauracji? Czy zmiany wystarczyły, by przetrwać trudne czasy?
Kuchenne Rewolucje
To, co działo się w "Szynku pod Cycokiem" po "Kuchennych rewolucjach" szokuje. Klientom odechciewało się jeść
Magda Gessler pojawiła się w Piekarach Śląskich, by pomóc właścicielowi restauracji "Tasty". Lokal stanowił wyzwanie nawet dla doświadczonej restauratorki. Przeprowadzona rewolucja nie uratowała biznesu. Czy "Szynk pod Cycokiem" miał szansę na przetrwanie? Ostatecznie restauracja została zamknięta, a na jaw wyszły szokujące szczegóły jej funkcjonowania. Jak potoczyły się losy lokalu po rewolucji?