Kuchenne Rewolucje

odcinek 8, sezon 2

Kuchenne Rewolucje

Broniszówkę otworzył 3 lata temu pan Krzysztof. Wcześniej pracował w branży budowlanej, ale chciał coś zmienić. Postanowił otworzyć małą smażalnię ryb. Wyszła mu spora restauracja w malowniczej scenerii - na terenie Parku Hodowli Roślin "Bronisze". Niestety główne dochody to imprezy okolicznościowe. Do tego ciągłe problemy z kucharzami (jeden pił, drugi kradł, trzeci tak mu zamydlił oczy, że wyrzucił najlepszego pracownika kuchni).

To wszystko staje się męczące i nużące. Dlatego Krzysztof poprosił o pomoc Magdę Geissler. Chce w końcu poczuć satysfakcję z wykonywanej pracy, a nie ciągle się zamartwiać. Chce w końcu wiedzieć, jak efektywnie zarządzać restauracją. I na koniec chce dla swoich gości wędzić najlepszą kiełbasę w okolicy.

Aktualności