Klaudia El Dursi, osobowość telewizyjna i mama dwójki dzieci: Dawida i Jasia. Prowadząca Hotel Paradise, która sławę zdobyła dzięki programowi Top Model w 2019 roku. Klaudia poszła na casting za namową partnera, Jacka. Jury od razu dostrzegło jej wielki potencjał i wyróżnił ją złotym biletem, który otworzył jej drzwi do kariery telewizyjnej. Poza pracą w telewizji Klaudia prowadzi również pracownię krawiecką, tworzącą głównie sukienki. Od ośmiu lat jest związana z Jackiem Leszczyńskim, prezesem firmy transportowej.
Na przystawkę podano salsę z mango i krewetkami oraz dyniowe cappuccino. "To połączenie mano i awokado, pierwszy raz jadłam taki smak! "Genialne!" "Fuzja smaków" - komentowali goście. Żółte curry z ryżem było gwoździem programu. Kolację zamknęły słono-słodkie tartaletki. Klaudia i Jacek zadbali też o atrakcję wieczoru, która było malowanie obrazu. Para zdobyła 39 punktów.
Jak wygladała kolacja u Patrycji i Roberta?Jako przystawkę podano zupę jarzynową serem blue oraz chlebkiem kukurydzianym. Patrucji udało się ze zwykłej zupy jarzynowej zrobić naprawdę zaskakujące danie. Danie główne to feria kolorów i smaków. Trzykolorowe naleśniki z nadzieniem z: warzywami, szpinakiem i pieczarkami przypadły gościom do gustu. A na deser sernik! Para zdobyła 39 punktów i razem z Klaudią i Jackiem wygrywają program.
Tu znajdziecie wszystkie przepisy z odcinka specjalnego.
Zobacz też: