W drugim odcinku specjalnego programu, w którym Magda Gessler wraz ze swoimi dziećmi Larą i Tadeuszem zaprosili do wspólnego gotowania gwiazdy, gośćmi byli Klaudia El Dursi, Maja Popielarska i Ewa Gawryluk z najbliższymi
„Restauracja z Gwiazdami” to nie tylko poradnik jak – nawet na ostatnią chwilę - przygotować oryginalne danie świąteczno-wigilijne. To także pretekst do lepszego poznania gwiazd, które opowiedzą o swoich świętach. Jakie relacje łączą ich z dziećmi? Jak poradzili sobie z gotowaniem pod okiem Magdy i Lary Gessler?
Klaudia El Dursi z synem Dawidem przygotowali ciasto korzenne, które kojarzy im się ze świąteczną ucztą.
Maja Popielarska jest fanką śledzi w każdej postaci, a do restauracji zabrała syna Jasia. Wspólnie przygotowali ekspresową przekąskę rybną.
Ewa Gawryluk z córką Marią przybyły do Magdy Gessler z misją: chodzi o odtworzenie barszczu grzybowego, który robił ojciec aktorki.
Oba odcinki "Restauracji z gwiazdami" znajdziesz w Playerze.
Zobacz fragmenty z odcinka. Pamiętaj, że tutaj znajdziesz wszystkie przepisy!