W najnowszym odcinku „Kuchennych rewolucji” Magda Gessler nie miała litości dla pizzerii Antonio, gdzie jakość serwowanych dań pozostawia wiele do życzenia. Restauratorka, znana ze swojego ostrego oka i wymagań kulinarnych, z miejsca zauważyła, że karta dań pizzerii jest „tak antywłoska, jak tylko może być”. Jakie niespodzianki kryją się w menu Antonio?
W najnowszym odcinku programu „Kuchenne rewolucje” Magda Gessler odwiedzi pizzerię Antonio, działającą w sercu Łodzi już od ponad dwóch dekad. Ta historia to nie tylko opowieść o kuchni, ale także o walce z rutyną, która zagraża tradycyjnemu lokalowi. Jak uda się restauratorce przywrócić blask Beacie i jej pizzerii?
W najnowszym odcinku "Kuchennych rewolucji" Marta i Tomek, właściciele Baru Świńskie Sprawki w Łodzi, stawiają czoła swoim największym wyzwaniom. Alkoholowy smutek partnera, nieregularne godziny otwarcia oraz kuchnia domagająca się remontu stawiają lokal na krawędzi upadku. Magda Gessler wkracza, gotowa na bezkompromisowe decyzje, aby przywrócić restauracji blask i przyszłość.