Mam Talent! - zobacz finałowy występ Alicji Andrukajtis i "Muzy"
"Muza", pojawiła się w życiu Alicji trzy lata temu, okazała się prawdziwą gwiazdą tego wieczoru. Z nią Alicja odkryła zupełnie nowy wymiar możliwości współpracy z psem, prezentując widowiskowe akrobacje w ramach dogdancing'u oraz dogfreesbie.
Muza, często określana mianem "latającego psa" lub "ninji" ze względu na swoją szybkość i zwinność, zachwyciła publiczność swoimi dynamicznymi i harmonijnymi ruchami. Ich wspólne osiągnięcia, w tym 1. miejsce w Zawodach Dog Dancing w Warszawie w maju 2023 roku oraz 3. miejsce w Zawodach Dog Dancing w Niemczech we wrześniu 2023 roku, tylko potwierdzają wyjątkową więź między Alicją a jej niesamowitą towarzyszką.
Występ Alicji Andrukajtis i "Muzy" nie tylko zachwycił jury, ale także poruszył serca widzów. Ich niesamowita synchronizacja, zaufanie i harmonia na scenie sprawiły, że zostaną zapamiętani jako jedna z najbardziej inspirujących par w historii "Mam Talent!
Oglądaj program "Mam Talent!" w Player.pl!
Mam Talent! - Kim jest Alicja Andrukajtis?
Alicja od 14 lat zajmuje się szkoleniem psów. Inspiracją, by zająć się tą dziedziną, była Agnieszka Niedziałek i jej występ z psem na scenie „Mam Talent!”. W 2010 roku w jej domu pojawiła się pierwsza suczka rasy border collie – Wena, z którą rozpoczęła treningi niecodziennych akrobacji. Dla Weny samodzielnie budowała tory przeszkód w garażu dziadka. Razem z Weną brały udział w „Mam Talent!” w 2017 roku.
Trzy lata temu w życiu Alicji pojawiła się Muza, z którą aktualnie trenuje dogdancing i dogfreesbie. Muza pokazuje jej zupełnie inny wymiar możliwości współpracy z psem, często nazywana jest latającym psem lub „ninją” z racji prędkości i skoczności. Ich najważniejsze sukcesy to 1. miejsce w Zawodach Dog Dancing w Warszawie (maj 2023) oraz 3. miejsce w Zawodach Dog Dancing w Niemczech (wrzesień 2023).
Czytaj też:
- Te zachowania mogą oznaczać, że mężczyzna chce odejść. "Zaczyna się już wymigiwać"
- Magda Gessler odkrywa smakowite sekrety "Art-smaku". Tarnowskie Góry w Kuchennych rewolucjach
Autor: Paweł Kopała