Nowa dyscyplina sportowa? Nie, to tylko śmietana, która nie nadaje się do gotowania i jedzenie. Magda Gessler zrobi wszystko w imię zdrowia i dobrego smaku. Niech leci :)
Odcinek w Tczewie to bardzo emocjonalny odcinek. Magda Gessler wzięła ekipę pizzerii na warsztaty. Tam musieli stawić czoło swoim słabościom i nauczyć się mówić prosto z mostu o drugiej osobie. Łatwo nie było...
"Tu jest dramat, bo tu nie można znaleźć mięsa". Czy żeberka, a raczej same kości staną na drodze do sukcesu "Bufetu Country"? Magda Gessler wraca po rewolucji i sprawdza, co udało się wprowadzić po jej wizycie.
Kiedy Magda Gessler prosi o drabinę, oznacza to tylko jedno. Zapowiada się niezła rozróba. Porządek musi być, choćby w ruch miały pójść wszystkie patelnie i talerze.
W "Kuchennych Rewolucjach" popłynęły łzy. Monika nie wie, jak zabrać się za zmiany, a Magda Gessler nie odpuszcza. Rewolucja nie zawsze jest bezbolesna...
Nazwa lokalu amerykańska, a w menu swojski żurek, flaki i pomidorową oraz steki...wieprzowe, które niestety nie znajdują wielu amatorów. Co na to Magda Gessler?
W "Gościńcu myśliwskim" właściciel przemycił zachodnie gadżety i wschodnią mądrość. Czy ekspertka ds. marketingu z Chin, która nie mówi po polsku, to naprawdę dobry pomysł?
W "Gościńcu myśliwskim" w Gdańsku podobno jest bardzo światowo. Tylko, czy wielki świat nie jest zbyt przeładowany? Może warto tam trochę przewietrzyć?
"Kuchenne Rewolucje" to nie tylko stres, płacz i groźna Magda Gessler. W programie jest też mnóstwo humoru, szczerych wyrazów uznania i niezapomniany śmiech prowadzącej. Zapraszamy 10. sezon już jesienią!