Zobaczcie, jak radzą sobie Mikołaj i Klaudia w "Cechowym Barze" po rewolucji!
W najnowszej książce Magdy Gessler "Autobiografia apetyczna" (wydawnictwo Pascal) możecie poznać nie tylko nieznane fakty z życia restauratorki i przepisy, ale także sporo zdjęć z dzieciństwa i młodości. Nie lada gratka dla wszystkich fanów Magdy Gessler. Zobaczcie tylko niektóre z nich.
Podczas premiery książki "Autobiografia apetyczna" Magda Gessler zdradziła kulisy pracy nad książką. Zobaczcie, jak szybko powstała ta pozycja i jak restauratorka współpracowała z Magdą Żakowską, która ją spisywała.
Byliśmy na premierze książki Magdy Gessler i Magdy Żakowskiej "Autobiografia apetyczna". Zobaczcie, kto i jak opowiedział na o niej. Czy już macie na swojej półce nową książkę Magdy Gessler?
Magda Gessler wydała właśnie "Apetyczną autobiografię", w której dużo miejsca poświęca swoim dzieciom. Zapytaliśmy restauratorkę o jej relacje z dziećmi. Czego może się od nich nauczyć? Sprawdźcie.
Zapowiadając książkę Magdy Gessler "Apetyczna autobiografia", Karolina Korwin Piotrowska przytacza swoją ulubioną historię z życia restauratorki. Zwraca też uwagę na fakt, że wiele wydarzeń i osób Magda Gessler w swojej książce pominęła. Dlaczego? Na premierze książki dziennikarzom powiedziała: "Może po prostu nie zasługiwali, żeby o nich pisać".
Nowy program Magdy Gessler. Sprawdź szczegóły!
Czego życzyć Magdzie Gessler po 10. sezonie programu? Zobaczcie, jak wnioski i przemyślenia ma restauratorka, po kolejnym udanym sezonie.
Zobacz sposób na pysznego tatara od Magdy Gessler
Pyszne, polskie grzyby, kasza i podroby - oto sekrety najlepszego farszu do kaczki według przepisu Magdy Gessler. Takie danie to świetny pomysł na uroczysty obiad albo kolację!
Przepis na faszerowaną kaczkę od Magdy Gessler. Częstujcie się ;)
Zobaczcie, jak przebiegała rewolucja w Przasnyszu od kulis. Jak Magda Gessler komentowała ją dla was w trakcie finałowej kolacji.
3 złote za godzinę. Czy to w ogóle jest możliwe? Magda Gessler nie odpuszcza i przepytuje pracownice z ich wynagrodzenia. Co na to właściciel?
Skopane flaki, przesolony tatar i golonka, jak oko wołu. Magda Gessler jest głodna, a właściciel niezadowolony z przebiegu degustacji.
W kuchnia Magda Gessler zauważa patelnie, z których zdarł już się teflon. Wyrzuca je wszystkie na oczach załogi. Właściciel przyznaje, że panie obijały się wszystkie i brakuje im chęci do pracy. Kto ma rację?
Zobacz zwiastun 13. odcinka!
Jak trzeba to i do samolotu wsiądą. Załoga z Przasnysza nie tylko zdolna, ale też odważna.
W Przasnyszu zapowiada się naprawdę trudny odcinek. Właściciel uważa, że może wszystko, a załoga zapowiada...strajk!
W "China Food" kolejne dania to kolejne porażki. Surowe, bez soli i bez smaku. Właścicielce już trudno opanować łzy. Magda Gessler chce wiedzieć jedno. Czy kucharz używa do czegoś soli?
Magda Gessler bierze na poważną rozmowę Angelikę. Czy Panie wreszcie dojdą do porozumienia.
Pomysł jest. Pierogarnia ma powstać lada dzień. Tylko kto tu robi najlepsze pierogi?
W trakcie rozmowy Angelika postanawia opuścić swój lokal i ...odjeżdża. Co zrobi Magda Gessler? Czy rewolucja będzie kontynuowana?
Kolacja zakończyła się sukcesem. Emocje przeniosły się do kuchni, a tam rozpętała się wojna, w której mąka była dosłownie wszędzie :)
Magda Gessler próbuje właścicielce "China Food" pomóc i pokazać, że te elementy chińskiego krajobrazu, które są w restauracji, nie są najlepsze. Żeby to zrobić restauratorka ucieka się do pewnego triku. Postanawia obalić Chiny w 10 min. Z jakim efektem?
W Grajewie przed Magdą Gessler swoją kuchnię otwiera "China food". Niestety mało związaną smakiem rodem z Chin. Zapowiada się mało kulturalna rewolucja...
Zobacz zwiastun 12. odcinka!
Magda Gessler postanawia poważnie porozmawiać z rodzeństwem. Mikołaj spokojnie rozmawia, a Klaudia ....szybko traci cierpliwość.
Ratatouille to francuska potrawa. Zobacz, jak robi ją Magda Gessler w "Kuchennych Rewolucjach".
Klaudia i Mikołaj nie mieli łatwego zadania. Jako bardzo młodzi ludzie porwali się na wielki biznes. Kiedy przestał przynosić zyski, o pomoc poprosili Magdę Gessler. Trudna i emocjonalna rewolucja skończyła się .... No właśnie, zobaczcie, jaki przyniosła efekt.
Klaudia i Mikołaj - rodzeństwo ze Złotowa- otworzyli restaurację. Niestety nie przynosi ona żadnych zysków. Jaki jest problem?
W każdej rewolucja Magda Gessler sprawdza stan kuchni. To na ogół zapalny punkt programu. Tym razem jest niestety podobnie. Czy ktoś sprząta tę kuchnię?