- Jak przygotować kopytka zero waste?
- O czym jest program "Magda gotuje Internet"?
- Kiedy premiera programu "Magda gotuje Internet"?
Przepis Magdy Gessler na kopytka zero waste
Kopytka zero waste — składniki:
- Kopytka (ugotowane dzień wcześniej) – 400 g
- Pieczona karkówka – 200 g
- Galaretka z nóżek wieprzowych – 2 słoiczki Tłuszcz z pieczenia gęsi lub kaczki
- Majeranek – szczypta
- Pieprz młotkowany – szczypta Ser żółty – 100 g
- Natka pietruszki lub koperek – garść
Kopytka zero waste — przepis:
1. Na patelni rozgrzej tłuszcz z pieczenia gęsi lub kaczki.
2. Podsmaż kopytka (ugotowane poprzedniego dnia) na złoty kolor.
3. Dodaj pokrojoną w paski pieczoną karkówkę — najlepiej tę, która została z obiadu.
4. Obficie dopraw majerankiem i świeżo młotkowanym pieprzem.
5. Na patelnię dodaj dwa pojemniki galaretki z nóżek wieprzowych i podgrzewaj, aż płyn nieco się zredukuje. 6. Na wierzchu ułóż plastry żółtego sera, aby się delikatnie rozpuściły.
7. Podawaj danie posypane posiekaną natką pietruszki lub koperkiem.
Gotowe! Smacznego!
Magda gotuje Internet". Magda Gessler i jej nowy talk-show w TVN
Magda Gessler, znana z barwnego stylu życia i ostrych komentarzy w "Kuchennych rewolucjach", tym razem zaprezentuje się w nowej odsłonie. Jej talk-show "Magda gotuje Internet" to odpowiedź na rosnące zainteresowanie widzów kulinariami połączonymi z głębokimi rozmowami.
Twórcy programu, Constantin Entertainment Polska, zadbali o unikalną formułę, w której rozmowy przeplatają się z gotowaniem ulubionych potraw gości. Program ma być przestrzenią, gdzie gwiazdy mogą opowiedzieć swoją prawdę, a także podzielić się historiami, o których nigdy wcześniej nie mówiły.
Program emitowany będzie w każdą niedzielę po programie "Dzień Dobry TVN", co czyni go idealną propozycją na rodzinny, relaksujący poranek.
Czytaj też: Emocje podczas finału w Bar De Żur. "Jeśli się nie zmienisz, tu nigdy nie będzie dobrze!"
Autor: Paweł Kopała
Źródło zdjęcia głównego: Bartosz Krupa