Jak zrobić chrupiące skwarki, idealny pasztet, pyszny paprykarz? Najciekawsze przepisy z 25. sezonu Kuchennych Rewolucji cz.1

Jak zrobić chrupiące skwarki, idealny pasztet, pyszny paprykarz? Najciekawsze przepisy z 25. sezonu Kuchennych Rewoluc
25. sezon Kuchennych Rewolucji obfitował w znane potrawy w nowej odsłonie!

Magda Gessler lubi się dzielić swoimi patentami na udaną potrawę. Niejednokrotnie już przekonaliśmy się, że czasem prosta zmiana w przepisie potrafi zupełnie odmienić danie.

W 25. sezonie byliśmy też świadkami kompletnych kulinarnych katastrof. Restauratorom brakowało elementarnej wiedzy. Źle rozbity schabowy czy nieprzyprawiony rosół to błędy, które nie powinny mieć miejsca.

Kuchenne Rewolucje: Tego nie dało się zjeść! Najgorsze potrawy 25. sezonu!

W każdym odcinku Magda Gessler stara się, żeby restauracja pod nowym szyldem odniosła jak największy sukces. Niestety, czasami to sami właściciele nie potrafią współpracować.

Kuchenne Rewolucje: Alarm bombowy, przemoc i kłótnie rodzinne, czyli najtrudniejsze momenty 25. sezonu

Oglądaj Kuchenne Rewolucje w Playerze!

podziel się:

Pozostałe wiadomości