Jak zrobić chrupiące skwarki, idealny pasztet, pyszny paprykarz? Najciekawsze przepisy z 25. sezonu Kuchennych Rewolucji cz.1

Jak zrobić chrupiące skwarki, idealny pasztet, pyszny paprykarz? Najciekawsze przepisy z 25. sezonu Kuchennych Rewoluc
25. sezon Kuchennych Rewolucji obfitował w znane potrawy w nowej odsłonie!

Magda Gessler lubi się dzielić swoimi patentami na udaną potrawę. Niejednokrotnie już przekonaliśmy się, że czasem prosta zmiana w przepisie potrafi zupełnie odmienić danie.

W 25. sezonie byliśmy też świadkami kompletnych kulinarnych katastrof. Restauratorom brakowało elementarnej wiedzy. Źle rozbity schabowy czy nieprzyprawiony rosół to błędy, które nie powinny mieć miejsca.

Kuchenne Rewolucje: Tego nie dało się zjeść! Najgorsze potrawy 25. sezonu!

W każdym odcinku Magda Gessler stara się, żeby restauracja pod nowym szyldem odniosła jak największy sukces. Niestety, czasami to sami właściciele nie potrafią współpracować.

Kuchenne Rewolucje: Alarm bombowy, przemoc i kłótnie rodzinne, czyli najtrudniejsze momenty 25. sezonu

Oglądaj Kuchenne Rewolucje w Playerze!

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Mata nie udziela wywiadów, ale dla nas zrobił wyjątek! W "Autentycznych" opowiedział o swojej wierze i zaskakującej dla niego diagnozie

Mata nie udziela wywiadów, ale dla nas zrobił wyjątek! W "Autentycznych" opowiedział o swojej wierze i zaskakującej dla niego diagnozie

"Autentyczni" obalają stereotypy. "W tym programie nie ma żadnej ściemy. Jest czysta prawda". Zobacz kulisy!

"Autentyczni" obalają stereotypy. "W tym programie nie ma żadnej ściemy. Jest czysta prawda". Zobacz kulisy!