- 150 g pistacji
- 150 g bazylii
- 150 g parmezanu
- oliwa
- sól
- pieprz
- makaron
- pomidorki koktajlowe
- buratta
Miksujemy 150 g pistacji, 150 g bazylii oraz 150 g parmezanu dodając oliwy, odrobiny soli i pieprzu. Do ugotowanego makaronu dorzucamy pesto mieszając z połową szklanki wody makaronowej, którą odlewamy podczas gotowania makaronu. Na końcu dodajemy pomidorki koktajlowe, parmezan, burattę oraz ozdabiamy bazylią.
Tu znajdziecie wszystkie przepisy Damiana i Ireneusza.
Ugotowani w parach: odcinej specjalny
Ugotowani w parach: Z jakimi potrawami kojarzy wam się wiosna?
Ugotowani w parach: Dawid i jego siostra nigdy wcześniej nie gotowali razem
Ugotowani w parach: Kto jest autorem menu. Dawid czy Karolina?
Ugotowani w parach: Największe obawy przed programem?
Ugotowani w parach: Która potrawa zrobiła na was największe wrażenie?
Ugotowani w parach: Największe wyzwanie dla Damiana i Ireneusza?
Ugotowani w parach: Jak gotowało się z synem i jak gotowało się z tatą?
podziel się: