Adrian Królikowski:GRILLOWANE LANGUSTYNKI W SOSIE NA BAZIE WYWARU Z LANGUSTYNEK Z MARYNOWANYMI WINOGRONAMI
Adrian Królikowski: TRYBOWANY COMBER JAGNIĘCY NA SOSIE NA BAZIE WYWARU Z KOŚCI JAGNIĘCYCH ORAZ UBIJANA FETA
Szarlotka - przepis Jakuba Kurzepa na idealne ciasto, prosto z 9. odcinka ''MasterChefa''Szarlotka to ciasto uwielbiane przez wiele osób, jednak nie jest łatwo je zrobić. Mamy przepis na idealną szarlotkę, prosto z 9. odcinka ''MasterChefa''. Zobaczcie, jak ją zrobić.
Jakub Kurzep: Sarna w sosie sarniano-grzybowo-śliwkowym z puree selerowym, musem owocowym i kurkami w śmietanie
Gracjan Stawski: Comber z sarny sous-vide, kiełbasa z orzechami włoskimi i rozmarynem, puree z pietruszki i czarnego czosnku, kurki w śmietanie, karmelizowana gruszka
Melania Modzelewska: Sarna sous-vide z czerwoną kapustką, chipsami ziemniaczanymi i sosem jeżynowo-rozmarynowym
Rafał Suchożerbski : Monoporcja borówkowo-jagodowo-marakujowa z musem z różowej czekolady i werbeny cytrynowej na biszkopcie kokosowym, z lodami owczymi z werbeny cytrynowej, podanymi na kruszonce i pudrem jagodowym
Melania Modzelewska: Monoporcja Cynamonowo-Waniliowa z Chrupką Karmelową, Żelką z Mango i Pomarańczy oraz Musem z Białej Czekolady z Sosem Suzette
Ewelina Matrejek: Monoporcja na brownie z pomarańczą, chrupką migdałową, żelką pomarańczową i musem cynamonowo-kardamonowym
Ewelina Matrejek: Pierogi z Ziemniakami i Chorizo z Musem z Pieczonych Pomidorów i Papryki, Sosem z Bryndzy oraz Pianką Pomarańczową