ODKRYJCIE SMAKI I AROMATY ŚWIATA ZE ZWYCIĘZCĄ I UCZESTNIKAMI ÓSMEJ EDYCJI PROGRAMU „MASTERCHEF JUNIOR POLSKA”!
Dobra zabawa i tworzenie niezapomnianych smaków – to przepis na sukces Ignacego Jabłońskiego, zwycięzcy programu, który podbił podniebienia wymagającego i profesjonalnego jury. Teraz młody szef kuchni dzieli się swoimi przepisami na pyszne dania bezmięsne. Do stworzenia tej książki zaprosił innych uczestników, którzy przygotowali swoje najlepsze potrawy.
Egipt, Filipiny, Francja, Grecja, Izrael, Hiszpania, Tajlandia, Portugalia, Turcja, Włochy i oczywiście Polska – to kraje, których możecie zasmakować dzięki daniom młodych kucharzy.
Zapraszamy w niezapomnianą kulinarną podróż! Książkę kupicie m.in. TUTAJ
Wydawnictwo Agora dla dzieci - osobna linia Wydawnictwa Agora specjalizująca się w książkach dla dzieci i młodszych nastolatków do 12 roku życia. Do sztandarowych serii Wydawnictwa Agora dla dzieci należą „Kocia Szajka” Agaty Romaniuk, „Szkoła Szpiegów” Stuarta Gibbsa, cykl Zwierzaki, w skład którego wchodzą zwierzęce historie stworzone przez znakomitych polskich autorów i ilustratorów, „Lolek” Adama Wajraka, „Rutka” Joanny Fabickiej, popularnonaukowe książki Wojciecha Mikołuszki, przyrodnicze komiksy Tomasza Samojlika i Adama Wajraka, czy bestsellerowa „Szkoła bohaterów i bohaterek” Przemka Staronia.