Kuchenne RewolucjeRestauracja "Impuls" w ŁodziKuchenne Rewolucje21 lutego 2012, 13:541 z 10Restauracja Impuls w Łodzi2 z 10Restauracja Impuls w Łodzi3 z 10Restauracja Impuls w Łodzi4 z 10Restauracja Impuls w Łodzi5 z 10Restauracja Impuls w Łodzi6 z 10Restauracja Impuls w Łodzi7 z 10Restauracja Impuls w Łodzi8 z 10Restauracja Impuls w Łodzi9 z 10Restauracja Impuls w Łodzi10 z 10Restauracja Impuls w ŁodziŹródło zdjęcia głównego: TVN Podziel sięPodziel sięTweetnijWyślij znajomemuPozostałe wiadomościKuchenne RewolucjeDo "Bistro Prosto z Targu" po "Kuchennych rewolucjach" ustawiały się kolejki. Właściciele musieli podjąć bolesną decyzjęW Człuchowie Magda Gessler przeprowadziła jedne z bardziej emocjonujących "Kuchennych rewolucji". Właściciele restauracji "Kuchnia z Piwnicą", Asia i Jacek, postanowili powierzyć los swojego borykającego się z problemami lokalu w ręce najsłynniejszej polskiej restauratorki. Program zakończył się przemianą w "Bistro Prosto z Targu". Mimo początkowego sukcesu lokal został zamknięty po dwóch latach. Dlaczego tak się stało?AktualnościCzy restauracja "Nepal Bowl" po "Kuchennych rewolucjach" nadal działa? "Nepal Bowl", czyli dawna "Vintuna", to niewielka restauracja na warszawskim Kole, którą odwiedziła Magda Gessler w ramach "Kuchennych rewolucji". Nepalczyk Bikram, właściciel lokalu, zrezygnował z rodzinnej kuchni na rzecz dań tajskich, jednak problemy finansowe zmusiły go do szukania pomocy. Czy rewolucja Magdy Gessler uratowała to miejsce? Sprawdzamy, jak restauracja radzi sobie dziś!AktualnościWszystko zwiastowało sukces "Bistra w Kapuście" po "Kuchennych rewolucjach". Co się stało z lokalem?W 2019 roku Magda Gessler zawitała do Płocka, by przeprowadzić kolejną z "Kuchennych rewolucji". Jej celem było uratowanie restauracji "U Mariusza", która zmagała się z wieloma problemami. W wyniku jej działań powstało "Bistro w Kapuście" – lokal, który miał być nowym kulinarnym sercem miasta. Początkowo wszystko wskazywało na to, że zmiany przyniosły sukces. Dziś jednak "Bistro w Kapuście" to już historia, a w jego miejscu działa zupełnie inna restauracja.Kuchenne RewolucjeTe "Kuchenne rewolucje" przeszły do historii. Co dziś dzieje się z bistro "Czarny Motyl"?Magda Gessler niejednokrotnie spotykała się z trudnymi przypadkami, ale bistro "Czarny Motyl" w Katowicach to rewolucja, która przeszła do historii. Justyna Wysk, właścicielka lokalu, miała ambitne plany, jednak jej podejście i brak szacunku do gości oraz restauratorki sprawiły, że wizyta Magdy Gessler zakończyła się fiaskiem. Ostatecznie lokal został zamknięty, a sama Justyna stała się bohaterką kolejnego skandalu kilka lat później. Co tak naprawdę wydarzyło się w "Czarnym Motylu"?AktualnościTo jego głos towarzyszy widzom "Kuchennych rewolucji". Zobaczcie, jak wygląda kultowy lektor"Kuchenne rewolucje" to jeden z najpopularniejszych programów stacji TVN. Od niemal 15 lat Magda Gessler przemierza Polskę, by pomóc upadającym restauracjom. Charakterystycznym elementem programu jest komentarz lektora, który pozwala sobie niekiedy na ciętą ripostę. Mało kto wie, do kogo należy ten głos. Sprawdź, jak wygląda lektor z "Kuchennych rewolucji".Kuchenne RewolucjeZaskakujący los "Kantyny Do Stołu Marsz" z "Kuchennych rewolucji" w Prudniku. Co się stało z lokalem? Magda Gessler niejednokrotnie odmieniała restauracje, ale nie każda historia kończy się sukcesem. Taki właśnie los spotkał "Kantynę Do Stołu Marsz"w Prudniku – lokal, który przeszedł "Kuchenne rewolucje". Po emisji odcinka w październiku 2019 roku wydawało się, że właściciele – Kamil i Daniel – znaleźli sposób na kulinarny sukces. Jednak w 2024 roku restauracja została tymczasowo zamknięta. Czy to ostateczny koniec "Kantyny Do Stołu Marsz"? A może szykuje się kolejny rozdział?AktualnościCzy "Gospoda pod Rumianym Jabłkiem" nadal istnieje? Sprawdzamy, co się zmieniło po "Kuchennych rewolucjach"Kiedy Magda Gessler ze swoimi "Kuchennymi rewolucjami" zawitała do Glewa, niewielkiej wsi położonej nad brzegiem Wisły, niewielu wierzyło, że "Zagroda pod Zachrypniętym Kogutem" ma szansę przetrwać. Problemy zdrowotne właścicielki i tragiczny pożar doprowadziły gospodarstwo na skraj upadku. Restauratorka podjęła jednak wyzwanie i wprowadziła zmiany, które nie tylko uratowały biznes, ale uczyniły z Glewa miejsce, które przyciąga gości z całej Polski. Jak to wygląda dziś? AktualnościTo były jedne z najtrudniejszych "Kuchennych rewolucji". Sprawdziliśmy, co się dzieje ze "Sztuką Kochania Mięsa" W 8. odcinku 28. sezonu programu "Kuchenne rewolucje" Magda Gessler odwiedziła Łódź, by pomóc barowi "Świńskie sprawki". Właścicielka Marta zmagała się z problemami w lokalu, które nasilał alkoholizm jej partnera i szefa kuchni, Tomka. Restauratorka zmieniła nazwę lokalu na "Sztuka Kochania Mięsa", odświeżyła wnętrze i zaproponowała nowe menu oparte na mięsnych daniach. Niestety, lokal nie przetrwał próby czasu. Dlaczego "Sztuka Kochania Mięsa" została zamknięta i co poszło nie tak? Poznaj kulisy tej burzliwej rewolucji!Aktualności"Pyszne Korzenie" po "Kuchennych rewolucjach" pękały w szwach. Tego, co się stało później nikt nie mógł przewidziećMagda Gessler odwiedziła Wrocław, aby przeprowadzić "Kuchenne rewolucje" w bistro prowadzonym przez dwóch przyjaciół. Lokal zmienił nazwę z "Tartej Poduchy" na "Pyszne Korzenie", wprowadzono nowe menu i odświeżono wnętrze. Niestety restauracja, mimo początkowego sukcesu, została zamknięta. Co się wydarzyło po wizycie Magdy Gessler? Sprawdziliśmy!Aktualności"Kuchenne rewolucje". "Zajazd Florencja" miał prowadzić ktoś inny. Rodzinna tragedia zmieniła wszystkoMagda Gessler odwiedziła "Zajazd Florencja" w 3. odcinku 20 sezonu "Kuchennych Rewolucji". W programie widzowie poznali historię rodzinnych więzi i szczegóły dramatycznych wydarzeń, które spotkały familię. Emisja powtórki odbędzie się 7 stycznia 2025 roku o godzinie 16:35 na antenie TVN.