Masterchef6. odcinek 10. sezonuMasterchef10 października 2021, 19:431 z 186. odcinek 10. sezonu2 z 186. odcinek 10. sezonu3 z 186. odcinek 10. sezonu4 z 186. odcinek 10. sezonu5 z 186. odcinek 10. sezonu6 z 186. odcinek 10. sezonu7 z 186. odcinek 10. sezonu8 z 186. odcinek 10. sezonu9 z 186. odcinek 10. sezonu10 z 186. odcinek 10. sezonu11 z 186. odcinek 10. sezonu12 z 186. odcinek 10. sezonu13 z 186. odcinek 10. sezonu14 z 186. odcinek 10. sezonu15 z 186. odcinek 10. sezonu16 z 186. odcinek 10. sezonu17 z 18Masterchef 10, odcinek 6 - do prasy18 z 18Masterchef 10, odcinek 6 - do prasyPodziel sięPodziel sięTweetnijWyślij znajomemuPozostałe wiadomościAktualnościKto wytrwał w eliminacjach, a kto odpadł? Emocjonujące pojedynki w 7. odcinku "MasterChefa"W 7. odcinku programu "MasterChef" zawodnicy stoczyli prawdziwą kulinarną bitwę, w której liczyły się nie tylko umiejętności, ale także spryt w wyborze przeciwnika i potrawy. Kto wygrał, a kto musiał pożegnać się z programem?AktualnościMasterChef: placki ziemniaczane. Oto największe błędy, które każdy popełnia przy ich przyrządzaniuPlacki ziemniaczane to danie, które lubi wiele osób i wydaje się ono proste do zrobienia. Jak się okazuje, nie jest tak łatwo zrobić dobre placki, a wiele osób powiela błędy, przez które placki mogą wyjść źle.AktualnościKto wygrał 1. zadanie? Decyzja jurorów była zaskakująco trudna!W 7. odcinku programu "MasterChef" uczestnicy stanęli przed niezwykłym wyzwaniem – połączeniem smaków kuchni z różnych zakątków świata. Pod czujnym okiem gościa specjalnego, szefa kuchni Juana Camilo Quintero, drużyny zmierzyły się w zaciętej walce o zwycięstwo.Książka przepisówEwelina Matrejek: Pierogi z Ziemniakami i Chorizo z Musem z Pieczonych Pomidorów i Papryki, Sosem z Bryndzy oraz Pianką PomarańczowąKsiążka przepisówJakub Kurzep: Orient Gruzińsko-Wietnamski (Boczek Śliwkowo-Anyżowy)Książka przepisówKarolina Radzanowska: Makaron Ryżowy z Boczkiem i Warzywami w Sosie KokosowymKsiążka przepisówDebora Warchoł: Kopytka z Chorizo na Sosie Pomidorowo-Morelowym, Marynowanym Jabłkiem w Pomarańczy i Ubitą BryndząKsiążka przepisówJulia Cichocka: Konfitowana kaczka z puree z selera i wasabi, sosem miso z wodorostami oraz wiśniami z imbiremKsiążka przepisówMelania Modzelewska: Soczyste Kawałki Kurczaka z Guacahummusem, Tabbouleh z Meksykańskim Twisttem i Marynowaną Sałatką z MarchewkiKsiążka przepisówAdrian Królikowski: Gulasz wieprzowy z pieczoną papryką i plackami ziemniaczanymi