Kto zna więcej patentów na pyszne potrawy niż Magda Gessler?! My nie wiemy! I słusznie, bo nasza prowadząca ma najwięcej sekretnych sposobów na idealne mielone, klarowny barszcz czy karmelizowanie cebuli.
Na nasze i wasze szczęście Magda Gessler uwielbia przekazywać swoją wiedzę i dzięki temu możemy zaprezentować wam podsumowanie najbardziej przydatnych porad kulinarnych 23. sezonu programu.
Oglądajcie wszystkie odcinki Kuchennych Rewolucji w Playerze!
Pasztet musi być pulchny, puszysty jak krem, a nie twardy jak glina! Pasztet, gdy dodamy do niego ubite jajka białek będzie wyjątkowo lekki jak chmurka! Posłuchajcie porady Magdy Gessler i spróbujcie zrobi taki we własnej kuchni!
Oglądaj odcinek na Player.pl
Magda Gessler w kuchni czuje się jak ryba w wodzie!
Jakie produkty dodawać zimne, które wcześniej podsmażyć na patelni? Tego dowiecie się od niekwestionowanej królowej polskich restauracji! Zobaczcie WIDEO!
Odcinki "Kuchennych rewolucji" możesz oglądać na Player.pl
Poznajcie przepis na najlepszą zupę na świecie - zupę jarzynową!
Odcinki "Kuchennych rewolucji" możesz oglądać na Player.pl
Jak przyrządzić potrawkę z drobiu? Co zrobić, by śmietana w garnku się nie zważyła? Sprawdźcie rady Magdy Gessler!
W restauracji Lis i Kura po rewolucji Magdy Gessler królują kurczaki w trzech wersjach: polski, węgierski i marokański. Każdy z nich nadziany jest innym farszem. Polski to głównie kacza wątróbka i chałka, farsz węgierski to ziemniaki, wędzona słonina, pasta pomidorowa i papryka a kurczak po marokańsku składa się z kuskusu, rodzynek i m.in. daktyli.
Kulinarne rady Magdy Gessler: Jeśli GZIK jest za tłusty wystarczy dodać do niego odrobinę soku z ogórków. Wiedzieliście o tym?
Szef Kuchni Bikram Maharian, to rodowity Nepalczyk, który swoje życie poświęcił tajskiej kuchni i szczęśliwie dla wielbicieli tajskich smaków osiedlił się w Warszawie. Zobaczcie jak szło przygotowanie mu potrawy Nepal Bowl pod okiem Magdy Gessler!
Ponad dwieście pięćdziesiąt przeprowadzonych rewolucji, tysiące pomysłów na przepisy kulinarne, metamorfozy wnętrz i ona jedna – Magda Gessler!
Znacie przepis na bigos idealny? Magda Gessler zdradza jak osiągnąć idealny smak bigosu dzięki wykorzystaniu resztek.
Odcinki "Kuchennych rewolucji" możecie oglądać na Player.pl!
Sekret pierogów tkwi w cieście! Musi być delikatne, cienkie i idealnie wyrobione. Magda Gessler doskonale wie, jak osiągnąć taki efekt i chętnie dzieli się swoją wiedzą.
Zobaczcie, jak przyrządzić najlepsze pierogi na świecie!
Magda Gessler wkracza do kuchni!
Mięso na kiełbasę zostało, źle wymasowane. Koronkowa kiełbasa zaserwowana w ramach przystawki, nie przypadła Magdzie Gessler do gustu!
Oglądaj Kuchenne rewolucje w każdy czwartek o 21:30!
Wszystkie odcinki możecie oglądać na Player.pl
Jak przygotować schabowego? Musisz to zobaczyć!
Magda Gessler wkroczyła do kuchni restauracji "Pyszne korzenie" - razem z ekipą przygotowuję pyszny pasztet i tarty z ziemniakami i boczkiem!