Kto zna więcej patentów na pyszne potrawy niż Magda Gessler?! My nie wiemy! I słusznie, bo nasza prowadząca ma najwięcej sekretnych sposobów na idealne mielone, klarowny barszcz czy karmelizowanie cebuli.
Na nasze i wasze szczęście Magda Gessler uwielbia przekazywać swoją wiedzę i dzięki temu możemy zaprezentować wam podsumowanie najbardziej przydatnych porad kulinarnych 23. sezonu programu.
Oglądajcie wszystkie odcinki Kuchennych Rewolucji w Playerze!
Pasztet musi być pulchny, puszysty jak krem, a nie twardy jak glina! Pasztet, gdy dodamy do niego ubite jajka białek będzie wyjątkowo lekki jak chmurka! Posłuchajcie porady Magdy Gessler i spróbujcie zrobi taki we własnej kuchni!
Oglądaj odcinek na Player.pl
Magda Gessler w kuchni czuje się jak ryba w wodzie!
Jakie produkty dodawać zimne, które wcześniej podsmażyć na patelni? Tego dowiecie się od niekwestionowanej królowej polskich restauracji! Zobaczcie WIDEO!
Odcinki "Kuchennych rewolucji" możesz oglądać na Player.pl
W restauracji Lis i Kura po rewolucji Magdy Gessler królują kurczaki w trzech wersjach: polski, węgierski i marokański. Każdy z nich nadziany jest innym farszem. Polski to głównie kacza wątróbka i chałka, farsz węgierski to ziemniaki, wędzona słonina, pasta pomidorowa i papryka a kurczak po marokańsku składa się z kuskusu, rodzynek i m.in. daktyli.
Szef Kuchni Bikram Maharian, to rodowity Nepalczyk, który swoje życie poświęcił tajskiej kuchni i szczęśliwie dla wielbicieli tajskich smaków osiedlił się w Warszawie. Zobaczcie jak szło przygotowanie mu potrawy Nepal Bowl pod okiem Magdy Gessler!
Sekret pierogów tkwi w cieście! Musi być delikatne, cienkie i idealnie wyrobione. Magda Gessler doskonale wie, jak osiągnąć taki efekt i chętnie dzieli się swoją wiedzą.
Zobaczcie, jak przyrządzić najlepsze pierogi na świecie!
Mięso na kiełbasę zostało, źle wymasowane. Koronkowa kiełbasa zaserwowana w ramach przystawki, nie przypadła Magdzie Gessler do gustu!
Oglądaj Kuchenne rewolucje w każdy czwartek o 21:30!
Wszystkie odcinki możecie oglądać na Player.pl