Wieś Dębówka i góralska karczma "Zapiecek" - w czym tkwił problem?
Kuchnia niby smaczna, a klientów jednak brak. W czym tak naprawdę tkwił problem pod Lublinem? Zobacz fragment "Kuchennych rewolucji".
Podziel się
Aktualności
"Kuchenne rewolucje" hitem TVN!
27 lutego na antenie TVN zadebiutował jubileuszowy, 30. już sezon kultowego programu "Kuchenne rewolucje" z Magdą Gessler. Tym razem w nowym paśmie - o godz. 20:50. Po emisji trzech premierowych odcinków show daje stacji pozycję zdecydowanego lidera w grupie docelowej (20-54), a ostatni odcinek obejrzało ponad 1,1 mln widzów!
Aktualności
"Kuchenne rewolucje 30". Bistro Gęsiarka po zmianach – czy gęsina podbiła serca gości?
"Bistro Gęsiarka" przeszło kulinarną rewolucję pod czujnym okiem Magdy Gessler. Restauratorka powróciła po czterech tygodniach, by ocenić, czy wprowadzono jej zalecenia i czy dania rzeczywiście smakują lepiej. Jak wypadła gęsina i czy udało się spełnić oczekiwania? Zobacz wideo!
Aktualności
"Kuchenne rewolucje 30". Magda Gessler wyrzuca wszystkich z kuchni przed inspekcją!
Inspekcja kuchni to jeden z najważniejszych momentów w "Kuchennych rewolucjach". Magda Gessler nie oszczędza nikogo, a jej ocena czystości może przesądzić o losie restauracji. Tym razem jednak było inaczej – zanim restauratorka zajrzała w każdy kąt, kazała wszystkim opuścić kuchnię. Co odkryła, gdy została w niej sama?
Aktualności
"Kuchenne rewolucje 30". Czy to jedzenie da się przełknąć?! Kulinarna katastrofa w "Naszych smakach"
Magda Gessler kontynuuje swoją kulinarną misję w Koronowie, gdzie w ramach "Kuchennych rewolucji" ocenia dania serwowane w restauracji "Nasze smaki". Już przy pierwszych próbach degustacji pojawiają się problemy – od braku pieczywa, przez przesadnie eksperymentalne smaki, aż po gęś, której nie da się przeżuć. Jakie błędy wytknie tym razem?
Aktualności
Magda Gessler wyjawiła, jakie potrawy lubi najbardziej i za czym nie przepada. Niektórzy będą zaskoczeni
Magda Gessler świętuje 15-lecie "Kuchennych rewolucji". Królowa polskiej gastronomii przez 30 sezonów pomogła setkom restauratorów z całego kraju, a teraz sama zdradziła, co najchętniej wkłada na swój talerz. Co Magda Gessler lubi jeść, a co nie trafia w jej gusta? Jedna odpowiedź może was zaskoczyć.
Aktualności
"Dlaczego Pani kłamie, Pani Magdo?" Burza w "Kuchennych rewolucjach"! [PRZED EMISJĄ W TV]
W 3. odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza Koronowo, gdzie 26-letni Mike prowadzi restaurację "Nasze smaki". Ambitna szefowa kuchni Daria wierzy, że jej potrawy są wykwintne, ale Magda Gessler ma na ten temat inne zdanie. W kuchni dochodzi do ostrej wymiany zdań, a gwiazda programu nie owija w bawełnę. Czy restauracja ma szansę na sukces, czy też czeka ją bolesna prawda? Zobacz wideo!
Aktualności
''Kuchenne rewolucje'' w Świdnicy. Magda Gessler zaskoczona decyzją właściciela!
Po intensywnych zmianach i tygodniach ciężkiej pracy Magda Gessler powraca do restauracji z nową nazwą ''Jedz i Bas(z)ta'' w Świdnicy, aby sprawdzić efekty przeprowadzonych rewolucji. Na miejscu czekało na nią jednak ogromne zaskoczenie – zamiast tętniącego życiem lokalu, zastaje tylko właściciela, Kubę, który informuje ją, że restauracja została zamknięta.
Aktualności
"Kuchenne rewolucje". Magda Gessler poznaje prawdę o restauracji "Baszta"! "Jeżeli coś takiego wyjdzie, nikt tutaj nie wejdzie"
Tajemnice Baszty w Świdnicy w końcu wychodzą na jaw! W 2. odcinku 30. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler konfrontuje Kubę z jego zatajoną przeszłością. Kiedy na miejscu pojawia się nieoczekiwany gość z dokumentami, sytuacja przybiera dramatyczny obrót. Czy restaurator będzie w stanie naprawić swoje błędy?
Aktualności
Kulinarna katastrofa w Świdnicy. Magda Gessler w szoku! Zobacz fragment "Kuchennych rewolucji"!
Restauracja ''Baszta'' w Świdnicy to miejsce, które miało łączyć pasję właściciela do gastronomii z jego barmańskim doświadczeniem. Niestety, zamiast kulinarnego sukcesu, lokal od ponad dwóch lat zmaga się z problemami – brakiem gości, niestabilnym zespołem i kłopotami finansowymi. Kiedy Magda Gessler przekracza progi restauracji, od razu wyczuwa, że coś tu nie gra. Jej przeczucia szybko znajdują potwierdzenie w serwowanych daniach.