Kuchenne rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Partner utrzymuje ten biznes
Zuzanna była pewna, że uda jej się rozkręcić restauracje samodzielnie - w końcu przygotowywała się do niego jakiś czas. Rzeczywistość okazała się jednak nie tak kolorowa. Restauracja nie przynosi zysków, a partner Zuzanny musi dokładać do biznesu. Czy problemem jest kuchnia bemarowa? Zobaczcie fragment odcinka! Nowy odcinek już dziś o 21:30 w TVN.
Podziel się
Aktualności
"Dlaczego Pani kłamie, Pani Magdo?" Burza w "Kuchennych rewolucjach"! [PRZED EMISJĄ W TV]
W 3. odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza Koronowo, gdzie 26-letni Mike prowadzi restaurację "Nasze smaki". Ambitna szefowa kuchni Daria wierzy, że jej potrawy są wykwintne, ale Magda Gessler ma na ten temat inne zdanie. W kuchni dochodzi do ostrej wymiany zdań, a gwiazda programu nie owija w bawełnę. Czy restauracja ma szansę na sukces, czy też czeka ją bolesna prawda? Zobacz wideo!
Aktualności
''Kuchenne rewolucje'' w Świdnicy. Magda Gessler zaskoczona decyzją właściciela!
Po intensywnych zmianach i tygodniach ciężkiej pracy Magda Gessler powraca do restauracji z nową nazwą ''Jedz i Bas(z)ta'' w Świdnicy, aby sprawdzić efekty przeprowadzonych rewolucji. Na miejscu czekało na nią jednak ogromne zaskoczenie – zamiast tętniącego życiem lokalu, zastaje tylko właściciela, Kubę, który informuje ją, że restauracja została zamknięta.
Aktualności
"Kuchenne rewolucje". Magda Gessler poznaje prawdę o restauracji "Baszta"! "Jeżeli coś takiego wyjdzie, nikt tutaj nie wejdzie"
Tajemnice Baszty w Świdnicy w końcu wychodzą na jaw! W 2. odcinku 30. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler konfrontuje Kubę z jego zatajoną przeszłością. Kiedy na miejscu pojawia się nieoczekiwany gość z dokumentami, sytuacja przybiera dramatyczny obrót. Czy restaurator będzie w stanie naprawić swoje błędy?
Aktualności
Kulinarna katastrofa w Świdnicy. Magda Gessler w szoku! Zobacz fragment "Kuchennych rewolucji"!
Restauracja ''Baszta'' w Świdnicy to miejsce, które miało łączyć pasję właściciela do gastronomii z jego barmańskim doświadczeniem. Niestety, zamiast kulinarnego sukcesu, lokal od ponad dwóch lat zmaga się z problemami – brakiem gości, niestabilnym zespołem i kłopotami finansowymi. Kiedy Magda Gessler przekracza progi restauracji, od razu wyczuwa, że coś tu nie gra. Jej przeczucia szybko znajdują potwierdzenie w serwowanych daniach.
Aktualności
"Kuchenne rewolucje". Magda Gessler wyczuwa oszustwo w Świdnicy!
Czy restauracja "Baszta" w Świdnicy to rzeczywiście tylko upadający lokal gastronomiczny, czy może kryje się w niej tajemnica, którą Kuba, właściciel, woli przemilczeć? Magda Gessler, odwiedzając to miejsce w ramach 30. sezonu "Kuchennych rewolucji", od razu zauważa niepokojące szczegóły. Sprzęt kuchenny nosi ślady intensywnego użytkowania, chociaż gości w lokalu brakuje. Czy to tylko zbieg okoliczności, czy może Baszta ma drugie, nieznane oblicze?
Aktualności
Magda Gessler wróciła do restauracji "Zajazd Polskie Drogi". Czy zmiany odniosły sukces?
Po emocjonujących zmianach w ''Schabie w Panierce'' restauracja przeszła prawdziwą metamorfozę. Magda Gessler wróciła, by ocenić efekty rewolucji, a jej opinia była jednoznaczna: restauracja już z nową nazwą "Zajazd Polskie Drogi" to miejsce, które zdecydowanie zasługuje na uwagę!
Aktualności
Czas na nowy sezon "Kuchennych rewolucji''. Jak przebiegła degustacja w ''Schabie w Panierce''?
Magda Gessler po raz kolejny wkracza do restauracji, gdzie ogromne porcje i tradycyjna kuchnia miały zapewnić sukces. Jednak w ''Schabie w Panierce'' w Borysławicach, mimo precyzyjnie ustalonych gramatur przypraw, goście omijają lokal szerokim łukiem. W pierwszym odcinku nowego sezonu ''Kuchennych rewolucji'' restauratorka nie tylko sprawdza smak potraw, ale również szuka odpowiedzi na pytanie, gdzie tkwi problem. Czy standaryzacja przepisów zdominuje prawdziwy smak, czy może to właśnie on będzie kluczem do ocalenia restauracji?
Aktualności
"Kuchenne rewolucje". W Schabie w Panierce panuje ostry rygor. "Nie 310 gramów, tylko 300"
W 1. odcinku 30. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedza restaurację Schab w Panierce. Właściciel, choć pojawia się w lokalu raz w miesiącu, ma jasno określone zasady: "Nie 310 gramów, tylko 300". Czy restrykcyjna standaryzacja smaków i rosnące koszty prowadzenia lokalu to przepis na sukces, czy raczej prosta droga do upadku? Zobacz wideo!