Anna Kowalczyk, Odcinek 1, Sezon 8, Bielsko-Biała

Ósmą edycję Ugotowanych rozpoczynamy od kulinarnej wyprawy w rodzinne strony Bolka i Lolka. Pierwszy wieczór w Bielsku-Białej spędzimy u Anny Kowalczyk – pełnej energii właścicielki trzech pubów.Aniatwierdzi, że jest kobietą, która ma naprawdę wesołe życie, ale żeby było jeszcze weselsze chętnie spędza czas na dużych wysokościach. Z drugiej zaś strony, jako zodiakalna ryba, jej żywiołem jest woda. Gdy chce się zrelaksować i odpocząć od wszelkich szaleństw zatapia się w pianie.
Podczas spotkania u Anny dowiemy się, jak daleko polskiej kuchni do japońskiej, czy panie okażą się odważniejsze od panów, a także kto będzie miał banię.
PRZEPISY:
Zobacz ZWIASTUN:
Zwiastun 1. Odcinka "Ugotowanych"
Pozostałe wiadomości