Odwiedźcie nas na INSTAGRAMIENapachanie to wieś przecinana przez ruchliwe drogi łączące stolicę regionu z nieodległymi pojezierzami, czy nawet z morzem. Z myślą o spieszących się kierowcach powstał tam lokal „Szybka szama” prowadzony przez Olgę. Początkowo pracowała tam jako manager, uczyła się też gotowania i jeździła jako kierowca. Kiedy właściciel postanowił pozbyć się restauracji, Olga skorzystała z okazji i przejęła lokal. W karcie znajduje się ponad sto pozycji, w tym czterdzieści różnych rodzajów pizzy. Dumą szefowej są wymyślne nazwy dań, takie jak „Chłop na roli”, „Farmer w kaloszach”, czy „Brat lubi”. Niestety pomimo sporych obrotów, pieniędzy brakuje. Do spłacenia zostały zaciągnięte przez poprzedniego właściciela długi. Olga pojawia się jednak w „Szybkiej szamie” jedynie raz na dwa, a nawet trzy tygodnie. Liczne obowiązki wobec trójki dzieci nie pozwalają jej w pełni poświęcić się restauracji. W efekcie lokal prowadzą pracownicy, którzy nie mają jasno określonych zadań. Dodatkowo restauracja wymaga remontu i generalnych porządków. Z tym ogólnym rozgardiaszem porządek mogła zrobić tylko Magda Gessler!1. odcinek 21. sezonu już za nami! co wydarzyło się w odcinku? Sprawdź!Odcinki oglądaj na PLAYER.plZobacz WIDEO:
100 pozycji w menu Szybkiej szamy. Którą z nich wybrała Magda Gessler?
Kulinarne rady Magdy Gessler: Jak przygotować gzika?
Jak zmieniła się Szybka szama w Napachanie? Sprawdź!