"Kuchenne rewolucje" w Szczecinie - zobacz przedpremierowe fragmenty już teraz!

Magda Gessler / "Kuchenne rewolucje
"Pan robi ściemę, ludzie to czują i dlatego jest d*pa!" - "Kuchenne rewolucje" w Szczecinie (przedpremierowo)
Pracowania dobrych smaków – Rozmaryn powstała z prawdziwej pasji i miłości do dobrej kuchni. Jej właściciel, Paweł jest człowiekiem światowym, zafascynowanym gotowaniem i podróżami. W dodatku jego zawód to – technolog piekarnictwa, więc żadne wypieki nie mają przed nim tajemnic. Kiedy otworzył swoją restaurację, w centrum Szczecina nazwał ją „Rozmaryn”. Kuchnia miała być włoska, ponieważ Paweł ją uwielbiał i świetnie znał ze swoich licznych podróży do Włoch. Miejsce miało być nietuzinkowe, z niezwykłym klimatem, kuchnią i piekarnią, wystrój zaś w stylu industrialnym zaprojektował architekt.

„Proszę natychmiast wezwać ekipę sprzątającą!” – Magda Gessler stawia ultimatum dla restauratora (przedpremierowo)

Personel w restauracji jest bardzo młody, a Paweł szczyci się tym, że sam uczył swoich pracowników i świetnie się dogaduje z tak młodą ekipą. Chociaż zaprojektowany z rozmachem „Rozmaryn” początkowo przyciągał gości, niestety Pawłowi nie udało się utrzymać tego powodzenia i z niezrozumiałych dla niego przyczyn ludzie zaczęli coraz rzadziej przychodzić.

Zobacz także:

18. sezon "Kuchennych rewolucji" rozpoczęty!

Magda Gessler: „Tak dobrej kuchni góralskiej nie jadłam nawet w górach” - co na to Górale?
Leci pierwszy brudny gar w tym sezonie – Magda Gessler nie wytrzymuje
Niesmaczne problemy częstochowskiej restauracji - zaczynamy nowy sezon!
Mamy zwiastun nowego sezonu "Kuchennych Rewolucji"! Nowe odcinki już 6 września!
"Kuchenne rewolucje" - zobacz płomienny zwiastun odcinka z Częstochowy
„Sztuczności, sztuczności – aż śmierdzi tym serkiem” - sekretny przepis szefa kuchni
Klientka-Gessler-malkontentka wyprowadza kucharza z równowagi
Kucharz rozmawia z kotletem, Gessler gratuluje pomocy kuchennej – tu wszystko jest nie tak!
Gessler jak złota rybka spełnia górę życzeń restauratora z Częstochowy
„Dobrze będzie – jedziemy!” – kolacja z werwą prosto z Częstochowy

18. sezon "Kuchennych rewolucji" rozpoczęty!

Magda Gessler: „Tak dobrej kuchni góralskiej nie jadłam nawet w górach” - co na to Górale?

podziel się:

Pozostałe wiadomości