W czwartym odcinku "Ugotowanych" zobaczycie uczestników z Warszawy. Mimo że są zupełnie z innych światów, postanowili poznać swoje zamiłowania kulinarne i zmierzyć się w walce o 5 tysięcy złotych.
Tym razem będą za sobą rywalizować: Beata Rupiewicz – sympatyczna pani z dziekanatu Wojskowej Akademii Technicznej, ciesząca się ostatnimi momentami urlopu wychowawczego, Sylwia Gromadzka – pani archeolog i lektorka języka angielskiego, Wojciech Kosiński – właściciel sklepu z płytami i gramofonami, DJ, nauczyciel gry na gitarze oraz Jarosław Majchrzak, który wraz z rodzicami prowadzi podwarszawskie gospodarstwo rolne.
Co wydarzy się podczas czterech kolacji w domach warszawskich uczestników? Kto sprosta kulinarnym wymaganiom "Ugotowanych"? Komu uda się zgarnąć główną nagrodę?
Ostra rywalizacja, niezwykłe smaki i jak zawsze tylko jeden zwycięzca!
W programie poznacie między innymi przepisy na "Kwiaty cukinii", "Zawijaniec w asyście wiśni", "Chłodnik litewski" czy "Słodkie trio w czekoladowej niespodziance"
Która potrawa okaże się być tą idealną?
Czwaty odcinek "Ugotowanych" już 30 września, w niedzielę o godz. 18.00!