Piękni, młodzi i utalentowani – łączy ich miłość do polskich plaż i wykwintnej kuchni. Nigdy wcześniej się nie spotkali. Podczas czterech kolacji będą próbowali pokazać się od jak najlepszej strony i podbić podniebienia rywali boskimi smakami we własnym wydaniu. Czy im się uda?
W pomorskim odcinku do czterech kolacji zasiądą: Agnieszka Korbolewska – w wolnych chwilach cheerleaderka, na co dzień recepcjonistka i wokalistka w legendarnym hotelu Grand, Marek Konderak – niepokorny tancerz, choreograf i właściciel sopockiej szkoły tańca, Sebastian Janiak – inżynier budowlany vel łamacz ser oraz ostoja spokoju i specjalistka rynków finansowych w jednym, czyli Gaja Brewiak.
W ósmym odcinku "Ugotowanych" poznacie przepisy na "Borowikowe kominki z rukolą", "Rockandrollowe conchiglioni","Tagliatelle w aromatycznej zieleni" i "Filipiński przysmak". Kto obnaży swoją dziką naturę? Kto oczaruje gości tajemniczym przedmiotem na stole?
A kto po prostu pożre rywali i zgarnie 5 tysięcy złotych?
Oglądaj poprzedni sezon Ugotowanych