Tym razem czekają na nas cztery kulinarne uczty, które przygotują dla nas uczestnicy ze Szczecina. Czym tym razem zaskoczą „Ugotowani”?
Czterej nieznajomi, cztery kolacje i cztery spotkania pełne emocji. Komu przypadnie uznanie i słodki smak zwycięstwa?
Przy jednym stole spotkają się: Anna Pijanowska – właścicielka sklepu z oświetleniem i meblami. Dodatkowo zajmuje się projektowaniem ubrań. Ania jest osobą, która bardzo ceni sobie elegancję i dobry gust, także ta na talerzu. Jest zadwoloną żoną i mamą dwójki dzieci. Przyznaje, że potrafi wybuchnąć, choć bardzo tego nie lubi. Zdecydowanie woli swoje spokojne i ciepłe oblicze. Oskar Sojka – informatyk i współwłaściciel firmy informatycznej. Z całą stanowczością zapewnia, że nie jest stereotypowym „internetowym gikiem”. Jego największa pasja to majsterkowanie, a pasję tę najchętniej wciela w życie w trakcie remontowania mieszkania. Mówi o sobie, że jest człowiekiem pedantycznym, co czasem wręcz przeszkadza mu w życiu. Karolina Rutkowska – na co dzień prowadzi firmę sprzedającą ekskluzywną żywność. Stara się realizować misję oswajania Polaków z kulinarnymi nowinkami. Jest osobą kreatywną i bardzo ciekawą świata. Lubi kumulować pozytywne emocje na zapas. Rafał Roguszka – pomysłodawca i kreator wydarzeń kulturalnych. Zawodowo i emocjonalnie związany z Domem Kultury „13 Muz”.Kocha pracę z zespołem ludzi, zwłaszcza tych kreatywnych. Poza pracą spełnia się w świecie dźwięków – gra na basie w zespole muzycznym. Nie ukrywa, że jest człowiekiem, po którym od razu widać emocje i intencje.
W tym odcinku przekonamy się, czy delikates może być kontrowersyjny, kto odważy się na konsumpcję w ciemno, oraz komu stres da się najbardziej we znaki.
Kto tym razem zaskoczy rywali oryginalną kompozycją, niepowtarzalnym smakiem i niezapomnianą atmosferą? Zapraszamy w niedzielę, 20 marca, o 18:00!