Ugotowani w parach

Słupsk, Odcinek 3

Ugotowani w parach
Słupsk, Sezon 11, Odcinek 3
Słupsk, Sezon 11, Odcinek 3

W trzecim odcinku nowej edycji „Ugotowanych” obejrzymy zmagania kolejnej czwórki pasjonatów gotowania, którzy dołożą wszelkich starań, aby zasłużyć na najwyższą ocenę i nagrodę w postaci 5 tysięcy złotych! Tym razem po raz pierwszy sprawdzimy, jak gotuje Słupsk!

Nad brzegiem pięknej rzeki Słupi spotkają się: Danuta Begiedzia, czyli różowa królowa. Jest dyplomowaną instruktorką stylizacji rzęs i paznokci. Na co dzień zajmuje się prowadzeniem własnego salonu oraz wychowaniem dwójki pociech. Jej znakiem rozpoznawczym jest przykuwająca uwagę fryzura oraz niezliczona ilość tatuaży. Magdalena Matusiak, pracownica Urzędu Miasta w Ustce. Do jej zadań należy przede wszystkim promowanie i zachwalanie miasta, w którym mieszka. Sama wychowuje 11-letniego syna. W wolnych chwilach zajmuje się renowacją starych mebli. Jest kobietą niezwykle zdeterminowaną i zawsze osiąga cel, który sobie obierze. Paweł Wierzchowski, psycholog i psychoterapeuta. Jego praca to przede wszystkim słuchanie ludzkich historii. Czasem bardzo trudnych. Dlatego chętnie odreagowuje na łonie natury, na przykład żeglując. Wewnętrzny spokój osiąga także w trakcie… warzenia serów. Adam Jakubiak – właściciel firmy zajmującej się połowem ryb. Kocha morze, a rybołówstwem zajmuje się już od 20 lat. Dodatkowo zajmuje sięprodukcją kultowych krówek. Dom w okolicach Ustki to jego ostoja, do której ucieka od zgiełku zawodowych spraw.

W tym odcinku dowiemy się, kto trzyma w domu kilkusetletni dąb, komu pisana będzie kąpiel w stawie oraz kto pochwali się swoim boskim ciałem.

Na koniec, tradycyjnie, poznamy zwycięzcę odcinka, który wzbogaci się o okrągłe 5 tysięcy złotych!

Zapraszamy w niedzielę, 25. września, o 18:00!

Aktualności