W najbliższą niedzielę kolejna czwórka bohaterów stanie do walki o tytuł mistrza kulinarnych smaków w „Ugotowanych”. Nic o sobie nie wiedzą, aż do pierwszej kolacji, podczas której rozpoczną kulinarną bitwę. Czas na Śląsk.
W śląskim odcinku cztery kolacje przygotują: Dobrosława Habraszka – handlowiec w firmie sprzedającej stal, w czasie wolnym realizująca swoją wielką pasję - karate, Bożena Toniarz – kosmetyczka zajmująca się również piercingiem i makijażem permanentnym, Szymon Stoszek – inżynier budowlany i wodzirej w jednej osobie oraz Adam Ćwieląg – współwłaściciel firmy zajmującej się handlem materiałami przemysłowymi.
Na stole będzie orientalnie, eksperymentalnie i tradycyjnie.
Poznacie przepisy na: tajemniczy „Sekret yokozuny”, „Tango z cykorią”, „Królewską fantazję sztajgra” czy „Profiteroliki z malinami”
Co wydarzy się podczas czterech kolacji w domach śląskich uczestników?
Kto tym razem zgarnie tytuł mistrza kulinarnego i 5 tysięcy złotych?
Siódmy odcinek Ugotowanych już 21 października, w niedzielę o godz. 18.00!