Tym razem do kulinarnego boju staną mieszkańcy Radomia! Nic o sobie nie wiedzą, nigdy wcześniej się nie spotkali. Odważni i kreatywni, zdecydowali się zaryzykować i otworzyć podwoje własnych domów, narażając się na brutalną ocenę i krytykę, nie tylko kulinarną!
W dziesiątym odcinku przy jednym stole usiądą: Anna Jarecka – fotoreporterka gazety codziennej, Sylwia Sulima – właścicielka gabinetu kosmetycznego, Rafał Tatarek – dyrektor sprzedaży i marketingu w firmie mediowo-reklamowej oraz Krzysztof Piątek – właściciel salonu fryzjerskiego.
Każdy z uczestników przygotuje kolację według własnego pomysłu mając nadzieje, że to właśnie jego wieczór będzie tym niepowtarzalnym i bezkonkurencyjnym.
Próbowaliście kiedyś nawlekać igłę w ekstremalnych warunkach? Jesteście gotowi na udział w psim konkursie piękności? Jeżeli nie, zapraszamy na nieco spokojniejsze zajęcia z malowania farbami. Odcinek radomski zadba nie tylko o Wasze kulinarne doznania, ale również zmobilizuje Was do zadbania o właściwą kondycję fizyczną.
W programie dowiecie się jak przygotować idealną polędwicę Wellington. Poznacie przepis na aromatyczną „Warzywną głębię ostrości”. Będziecie mieli okazję skosztować wykwintnych „Brazylijskich pereł w mango” oraz sprawdzić, co kryje się pod tajemniczą nazwą „Pigi à la Polonia”.
Emocjonująca zabawa, gorąca atmosfera zakrapiana alkoholem i żartami z podtekstem, ostra rywalizacja o kulinarne uznanie i nagrodę w wysokości pięciu tysięcy złotych to „Ugotowani” w wykonaniu Radomian!
Dziesiąty odcinek Ugotowanych już 11 maja w niedzielę o godz. 18.00!
Powtórka programu w każdą sobotę o godz. 12.50