Z sosny słychać dzięcioła stuk. A tutaj ryby bryzg! Joanny Gryziewicz (Mazury)

Z sosny słychać dzięcioła
Z sosny słychać dzięcioła

Sałatka - Sposób przygotowania:

  • Mieszankę sałat oraz rukolę układamy na talerzu
    • Na sałatach układamy pokrojone drobno rzodkiewki, łodygi selera i ogórka
      • Mięso sielawy rozdrabniamy i układamy na pozostałych składnikach
        • Posypujemy sezamem
          • Mieszamy ze sobą składniki sosu

            Bułki - Sposób przygotowania:

            • Ze wszystkich składników wyrabiamy ciasto na końcu dodając tłuszcz.
              • Ciasto pozostawiamy na godzinę, aby wyrosło
                • Formujemy bułeczki i ponownie dajemy im wyrosnąć.
                  • Następnie smarujemy jajkiem i posypujemy czarnuszką
                    • Pieczemy w temperaturze 2000 C przez około 20 minut

                      Masło - Sposób przygotowania:

                      • Masło wyrabiamy z natką pietruszki i szczyptą soli
                        podziel się:

                        Pozostałe wiadomości