„Nie poddawaj się!" Agnieszka Szaniawska

Nie poddawaj się!
Nie poddawaj się!

Sposób przygotowania:

  • Filety marynujemy w czosnku, kolendrze, miodzie, ostrej papryczce, oleju rzepakowym, doprawiamy solą, pieprzem i zostawiamy na noc w lodówce.
    • Na następny dzień nadziewamy na patyczki i grillujemy 10 minut.
      • Obrane gruszki przekrawamy na pół, dodajemy sok oraz startą skórkę z limonki, łyżeczkę oleju rzepakowego z miodem, rozgniecione na pył goździki oraz pokrojoną ostrą papryczką. Grillujemy ok. 15 minut.
        • Szaszłyki podajemy na rukoli z pomidorkami koktajlowymi oraz z suszonymi pomidorami, następnie kładziemy gorące gruszki. Wszystko posypujemy kozim serem.
          podziel się:

          Pozostałe wiadomości

          Pizzaiolo Valerio Valle zdradził sekretny przepis na idealną pizzę!

          Pizzaiolo Valerio Valle zdradził sekretny przepis na idealną pizzę!

          Niezwykłe Stany Prokopa: Motocyklowa Ewangelia - Jezusowi Żołnierze z Denver

          Niezwykłe Stany Prokopa: Motocyklowa Ewangelia - Jezusowi Żołnierze z Denver

          Kogo zobaczymy w półfinałach "Mam Talent!"? Oto lista zwycięzców

          Kogo zobaczymy w półfinałach "Mam Talent!"? Oto lista zwycięzców

          Pierwszy utwór nie spodobał się. Po drugim Marcin Prokop wcisnął ZŁOTY PRZYCISK

          Pierwszy utwór nie spodobał się. Po drugim Marcin Prokop wcisnął ZŁOTY PRZYCISK

          Czy Kamil i Zuza z "Na Wspólnej" będą znowu razem? Co czeka rodzinę Hofferów?

          Czy Kamil i Zuza z "Na Wspólnej" będą znowu razem? Co czeka rodzinę Hofferów?

          Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

          Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!