W ósmym odcinku ”Ugotowanych” czas na wyjątkowe Podhale! Zapierający dech w piersiach widok Tatr i podhalańskich hal, prawdziwa góralska kulinarna uczta i ostra jak na charakternych i upartych górali przystało rywalizacja.
W kulinarne szranki staną: Piotr Topór – współtwórca lokalnego zespołu muzycznego oraz organizator imprez góralskich, Edyta Plewa – Maliszewska – na co dzień prowadząca stoisko handlowe z wyrobami regionalnymi, Małgorzata Bochnak – założycielka regionalnego zespołu muzycznego oraz Andrzej Kolusz – uzdolniony plastycznie nauczyciel geografii.
Jak z przygotowaniem kolacji poradzi sobie niskobagienna góralka pochodząca z Bieszczad? Podczas czyjej kolacji uczestnicy programu przeżyją prawdziwy napad zbójecki? Czy uparta Małgorzata, jak zawsze osiągnie wyznaczony, tym razem kulinarny, cel? Czy kuchnia Andrzeja będzie równie wyrafinowana, jak jego niezwykłe wyczucie stylu i niespotykanej elegancji?
Wszystkie te wątpliwości rozwieje niezwykle malowniczy podhalański odcinek ”Ugotowanych”
To również niepowtarzalna okazja skosztowania prawdziwych, regionalnych góralskich przysmaków!
Ósmy odcinek Ugotowanych już 28 października, w niedzielę o godz. 18.00!