Z wielką przyjemnością wybieramy się ponownie w kulinarną podróż do Krainy Wielkich Jezior! Zapierające dech w piersiach widoki, niepowtarzalna aura i wachlarz wyjątkowych smaków, to wszystko czeka nas w kolejnym odcinku „Ugotowanych”.
Na Mazurach spotka się znów czwórka nieznajomych, która będzie starała się w nietuzinkowy i dobrze przemyślany sposób zawładnąć zmysłem smaku swoich konkurentów!
O miano najlepszego powalczą: Agata Gilon – zawodowa żołnierka, która zdecydowanie nie jest typem lolitki. Oprócz musztry i biegania po poligonie, uwielbia także wyprawy na polowania. Mówi o sobie, że jest jak granat, bo potrafi wybuchnąć. Jej partner też jest wojskowych i to starszym stopnie, ale to Agata potrafi głośniej krzyczeć. Tomasz Piórkowski – właściciel pensjonatu, w którym zajmuje się dosłownie wszystkim, od sprzątania po wkręcanie żarówek. Jest człowiekiem, który nie potrafi usiedzieć w miejscu, dlatego też lubi szybkość, zwłaszcza gdy siedzi za kierownicą samochodu wyścigowego. W życiu wyznaje zasadę, że od ludzi dostaje to samo, co daje. Marek Lipski – pastor kościoła zielonoświątkowego. Lubi łamać stereotypy i zawsze stara się być autentyczny. Oprócz kierowania zagubionych dusz na właściwą drogę, Marek kieruje również ośrodkiem wypoczynkowo-żeglarskim. Joanna Waszkiewicz – właścicielka portu, apartamentów i kilku butików. Kobieta, która żadnego biznesu się nie boi. Jest osobą bezkompromisową, co nie wszystkim się podoba. Twierdzi, że wciąż odkrywa siebie i granice swoich możliwości. Jest w pełni oddana rodzinie, która daje jej siłę do działania.
W tym odcinku przekonamy się, kto ustrzelił tripleta, gdzie znajduje się królestwo Diany, oraz kogo emocje uniosą nad taflę wody!
Zapraszamy w niedzielę, 1 listopada, o 18:00!