Kolejna czwórka bohaterów stanie do walki o nagrodę w wysokości 5 tysięcy złotych!
Tym razem, po raz pierwszy, przy wspólnym stole zasiądą mieszkańcy Łodzi.
Dotychczas nie wiedzieli o swoim istnieniu. Teraz spędzą wspólnie cztery wieczory, po których ocenią nie tylko swój talent kulinarny, ale również zdolności towarzyskie i organizacyjne. Czas na prawdziwy mix wyjątkowych osobowości, zawodów i upodobań kulinarnych!
Odważni, kreatywni, gotowi stanąć do kulinarnego boju! Oto oni:
Silna, energiczna Joanna Madej – pilotka rajdowa oraz dyrektorka klubu żużlowego. Prawdziwa patriotka lokalna Teresa Latuszewska-Syrda – szefowa fundacji zajmującej się wspieraniem artystów związanych z szeroko pojętą kulturą miejską. Marzący o wyprowadzce na wieś Robert Wróbel – właściciel agencji reklamowo-PR-owej, oraz Wojciech Bednarek, artysta malarz, zajmujący się również renowacją mebli oraz prowadzeniem kursów artystycznych w swojej pracowni.
Czy przypadną sobie do gustu i udział w programie potraktują, jako okazje do zawarcia nowych znajomości i przyjaźni czy wręcz przeciwnie, skrupulatnie i bezlitośnie wytykając błędy rywalom będą dążyć do zwycięstwa?
Łódzki odcinek to jak zawsze oryginalne przepisy. W programie dowiecie się jak przygotować „Roladki tutti frutti” przepisu Teresy, „Gorące słodkości maharadży” w wykonaniu Wojciecha, „Kremowe zapoznanie” według Joanny oraz „Ciemny sad” autorstwa Roberta.
W czwartym odcinku „Ugotowanych” możecie liczyć na świetna zabawę, ogromne emocje i naprawdę odważne i niezwykle pomysłowe atrakcje. Bądźcie przygotowani na doznania godne prawdziwego kierowcy rajdowego…
Czwarty odcinek Ugotowanych już 23 marca w niedzielę o godz. 18.00!
Powtórka programu w każdą sobotę o godz. 12.50