Drugim uczestnikiem z Bydgoszczy chcącym przygotować kolację na miarę zwycięzcy będzie Krzysztof Metzler, który od twardego stąpania po ziemi woli spacery na linie. Krzysztof uprawia slakline. Na co dzień pracuje jako kelner w restauracji jednego z bydgoskich hoteli. Jak na człowieka na linie przystało jest zrównoważony i w życiu zawsze stara się łapać odpowiedni balans. Wielkim autorytetem jest dla niego dziadek, po którym oprócz życiowej wiedzy odziedziczył olbrzymią kolekcję modeli samolotów, o którą dba z niezwykłym oddaniem.
W trakcie wieczoru spędzonego w domu Krzysztofa dowiemy się, czy przygotowane dania wywołają u gości dreszcze, dlaczego każdy będzie musiał sam zadbać o swoją zastawę, oraz kto zdobędzie tytuł mistrza sucharów.
Zapraszamy we wtorek, 19 maja, o 20:50!