Tym razem zobaczymy jak doświadczeni specjaliści od kuchni – którzy na swoim koncie mają już udział w MasterChefie – radzą sobie bez czujnego oka Magdy Gessler. Na ręce będą im jednak patrzeć rywale. Czwórka najbarwniejszych postaci z MasterChefa będzie walczyć o główną nagrodę w Ugotowanych.
Monika Goździalska to piękna modelka i troskliwa matka, która uwielbia łowić ryby. Jest wulkanem energii pełnym pomysłów. Przygoda z gotowaniem to spełnienie jej marzeń i plan na najbliższą przyszłość.
Diana Volonkhova dzięki ciężkiej pracy i ogromnym ambicjom zawsze osiąga swój cel. Urodzona w Armenii, do Polski przyjechała za głosem serca. Marzy o tym, żeby rozkochać Polaków w smakach, które zna z dzieciństwa.
W żyłach Charlesa Daigneault płynie zarówno krew kanadyjska, francuska, jak i indiańska. Do Polski również sprowadziła go miłość. Jego menu jest mieszanką równie różnorodną, co jego pochodzenie. Jednak niezmiennie pierwsze miejsce zajmuje w nim syrop klonowy.
Daniel Hucik jest prawdopodobnie najlepiej gotującym ze wszystkich trójmiejskich studentów. Lubi tradycyjne polskie dania i pełne talerze. Z jego kolacji na pewno nikt nie wyjdzie głodny!
Co wyniknie ze spotkania czterech ambitnych kucharzy przy jednym stole? Przekonamy się już od 16 lutego w odcinkach specjalnych Ugotowanych!
Gwiazdy „MasterChefa” w Ugotowanych!
Pamiętajcie, że "Ugotowani" wracają już 9 lutego! >