Wybierasz się na biwak albo masz ochotę przygotować coś pysznego i prostego? Postaw na dania jednogarnkowe według przepisów Oli Nguyen. Zobacz, jak przygotować serowy dip queso, burgera z fasoli z tatarem ze śledzia, fasolkę szparagową po bretońsku i na deser kokosową ryżankę ze słonym karmelem i owocami.
– Dzisiaj mam bardzo proste dania jednogarnkowe, idealne na biwak, kemping – powiedziała Ola Nguyen, która na początek podzieliła się przepisem na jedwabiście gładki serowy dip queso. Zwyciężczyni „MasterChefa” pokazała także, jak zrobić burgery z fasoli z tatarem ze śledzia, fasolkę szparagową po bretońsku i kokosową ryżankę ze słonym karmelem i owocami.Przeczytaj więcej na Dzień dobry TVNZobacz WIĘCEJ:
Jak smakuje najlepsza czekolada na świecie?!
Ola Nguyen - jej pasja do gotowania nie słabnie!
Ola Nguyen: Dziś będzie smacznie!